Miért nem szavazol a DK-ra?
Összegyűjtöttem a lehetséges okait annak ha valaki nem akar Dobrev Klárára szavazni (a dk-sok szerint).
- Szimplán tájékozatlan alkoholista mucsai fogatlan vadember, aki késsel villával sem tud enni, ágyékkötőben szaladgál és nemrég jött le a fáról. Egész nap csak az M1-et bámulja (mivel vidéken nincs is net)
- Orbán lefizette. Eladta a lelkét egy zsák krumpliért, esetben Putyin fizetett troll bérkommentelője, aki korrupt módon csak azt mondja amiért Orbán fizeti
A DK-sok szerint kizárólag csak ez a két oka lehet amiért valaki nem DK szavazó (vagy azzal egy koalícióban levő párt)
Személy szerint én beismerem, hogy limitált agyú vagyok :(
Így emiatt nem szavazok Dobrevre.
Én is azt gondolom, teljesen jó a magyaroknak a nyomor.
Ezért akár szavaznék is, vagy nem is
Miért? Nem szavazok a DK-ra?
Ha az egyetlen választás lenne a körzetemben a fidesz ellenében simán leszavaznék rájuk, mert a változás ígérete nagyságrendekkel jobb opció mint a változatlanság posványos bizonyossága.
GY1G.
A hányinger fog el az egész bagázstól!
Ha eltakarodnának a politikából akkor talán átrendeződnének a dolgok, és esetleg egyszer valami normálisabbra sikerülne kormányt is váltani.
De a rákosista-beütésű elqró-szekta semmiképpen nem alternatíva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!