A jobboldalon honnan jön ez a gyerekes viselkedés?
Miféle gyerekes viselkedés?
Ha itt ezen a fórumon nézed meg akkor pont a másik oldalról jön állandóan hogy "oroszpárti" meg "putyincsicska" és hasonló, csak mert valaki nem támogatja a háborút meg az ukránokat ész és korlátok nélkül.
Ahogy pont a balliberálisok között meg a SAJÁT embereik fideszbérencezése egyből, ha valamiben nem azt mondják amit a többi ellenzéki hallani akar.
"Elég csak megnézni, hogy globálisan milyen politikai beállítottságúak az értelmiségek. A diplomások zöme baloldali. Nem véletlen."
Akkor tisztázzunk pár dolgot ezzel.
1. nem igaz az egész állításod. Globálisan nem baloldali a diplomások zöme.
2. Még Magyarországra sem igaz.
Egyáltalán honnan szedsz ilyen butaságot? megírta a 444 vagy a telex?
Fideszbérenc, náci, rasszista, komcsi faszista (?), transzofob, keresztény birka.
Ilyen cimkéket nyomtak rám, is nem a jobbosok.
Mind kettö oldalon ott vannak akik nem kaptak rendes nevelést.
Azért, mert ilyen embereket tudnak fizetős egyetemre küldeni, akik aztán diplomát kapnak a semmire, és belőlük lesz a világ normális felével harcoló "értelmiség":
Nincs nekem bajom azzal, ha valaki utálja a Fideszt, értem is, hogy miért, de attól még nekem talán jogom van azt gondolni, hogy a másik oldal sokkal rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!