Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jogosan osztotta ki itt...

Jogosan osztotta ki itt Pokorni Karácsonyt?

Figyelt kérdés
[link]
2023. febr. 23. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:
22%
Igen.
2023. febr. 23. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Az a dolga, hogy emberkedjen, meg néha játssza az emberarcú fideszest pl. [link]
2023. febr. 23. 12:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit mondott Pokorni, de tuti igaza volt ha Karácsonynak/Karácsonyról mondta és negatívum volt.

Na mindjárt megnézem mit mondott, most már érdekel.

Na, elolvastam a linket. Most vagy én vagyok béna, vagy más a gond, mert semmit olyat nem találtam benne ahol Pokorni kiosztotta volna Karácsonyt. Hol van benne ilyen?

2023. febr. 23. 13:00
 4/6 A kérdező kommentje:
3-as, egyrészt szöveggel is kiemelték, de a felvételen is hallható. Miért, szerinted inkább dicsérte a munkáját?
2023. febr. 23. 13:06
 5/6 anonim ***** válasza:

És azt tudod mi volt a téma? Mi az a hatalommal visszaélés, amin Pokorni durrogott?

2023. febr. 23. 13:26
 6/6 gungasam ***** válasza:

Amikor két közszereplő tépi egymást darabokra az mindig jogos! Mind megérdemli. A gond ott van , hogy nem elég apró darabokra tépik egymást , ráadásul csak virtuálisan tépik egymást...elszomorító, hogy nem egy ringben

fegyverrel mérik össze képességeiket.

2023. ápr. 22. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!