Tegnap Dobrev Klára pécsi fórumán nyilvánvalóvá vált, hogy az ellenzéki vezére. Mit akar ez a Donáth Anna?
Több mint 1200-an voltak tegnap a DK pécsi fórumán. Demokraták az ország minden szegltéből érkeztek, hogy elhozza nekik Klára a reményt.
A lila Fideszre meg senki nem kíváncsi.
#9:
Aha, de úgy igazából nem akarná a hatalmat, és ha például az MSZP
vagy a Momentum volna hatalmon, el sem indulna a választásokon. Mondogasd ezt a halaknak, mindenki tudja az országban, hogy a Feri és a neje ennyi idő után sem tudta feldolgozni, hogy elzavarták őket a kormány éléről, jóval a mandátumok lejárta előtt.
Megint te vagy az, te csitrizős futóbolond?
Amúgy pécsi vagyok, és utálom a Dobrev Klárát.😆
Amúgy hol tartott beszédet az a félkegyelmű, mert nem is tudtam róla, hogy ide jön?
Pécs lakossága 138 ezer fő, Klárika fórumán pedig volt 1200 ember, ez a város lakosságának az 1%-a sincs, ja és akkor a résztvevők nem is mind pécsiek voltak, hanem az ország minden szegltéből érkeztek buszokkal.
Ezt nevezem én k**va nagy sikernek!😂😂😂😂
“ Valaki nem akarta amúgy paradicsommal megdobálni Klárikát a fórumon?”
A Rubelkomcsik ilyen agresszívek, vagy ez náluk a bevett szokás így 2006-után? Csak a provokáció?
Nem értem mi a baja az embereknek a DK-val. Ők tényleg az euroatlanti közös érdekeket nézik es nem ezét a hülye orszàgét.
Es ők a legliberàlisabbak tàrsadalmi kérdésekben, csak sajnos a magyarok hulyébbik része nem vevő erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!