Litkai Gergely humorista és a Greenpeace közös videója a Fertő-tóról megint egy kormánymegdöntési céllal készült projekt?
Értem, hogy környezetvédelem, meg hogy őneki ez gyerekkori emlék, de nem vagyok benne biztos, hogy a teljes igazságot, a dolgok minden oldalát feltárják. Inkább tűnik egy olyan akciónak, ami a környezetvédelem és más értékek mögé bújtatott valójában kormányellenes akció.
Eleg nagy baj, de nem kellene ralicitalni. Az orszag kb. 90% le van betonozva vagy szantofold vagy valamilyen gazdasagi muveles folyik rajta.
A hazaszeretet nem csak szavakbol kellene hogy alljon.. Akkor is kellene szeretni a hazat ha az veletlenul a termeszetre vonatkozik
Az nem jelenti azt hogy ismered a Fertőt...
Úgy tűnik, hogy nem nagyon!
Mert én meg a fél életemet a tavon töltöttem.
Bejártam még a nádast is széltébe hosszába Mexikó pusztáig. (csónakkal, hajóval, korcsolyával)
Szóval ne akarj leckéztetni!
Ez is egy vélemény
Én elfogadom.
Igaz ez esetben az idegenforgalom és a terület fejeltsége is maradna ott ahol van.
Mindegyiknek van előnye és hátránya.
A fertőn két lehetőség van:
Vagy csinálnak ott egy füves placcot ahová ingyér járhat a nép napozni az elmocsarasodó tó partjára
Vagy csinálnak olyan beruházást, ami megfelelő pénzt termel a kotráshoz és karbantartáshoz.
Mindenesetre ha kész lesz a beruházás a Fertő parti települések üzletei és vendéglői nem fognak mcskosOrbánozni mert olyan bevételeik lesznek.
Ez a projekt ugyanaz a szemétség pepitában, mint amit Kishantossal csináltak.
Nagyságos Döbrögi megkívánta ingyen Matyi libáját és megszerezte magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!