A népességfogyás miatt nem kellene Magyarországra telepíteni bevándorlókat?
Szerintem fölösleges, mivel nyugdíjad már úgysem lesz. A Ratkó-unokák idején fog összeomlani a magyar nyugdíjrendszer. Neked már nem fog jutni, te csak befizető leszel úgyis.
Az meg hogy néptelenedik az ország engem nem zavar, inkább éljünk kevesebben de kényelmesebben, ne ilyen tömegnyomorban.
"Az meg hogy néptelenedik az ország engem nem zavar, inkább éljünk kevesebben de kényelmesebben, ne ilyen tömegnyomorban."
Az, hogy néptelenedik az ország, azt jelenti, hogy minden bedől. Nem lesz rendőr, orvos, szerelő, stb.
Pontosabban lesz, csak sokkal kevesebb, mint kellene. Kevesebb rendőr, több bűnözés, kevesebb orvos, egészségügyis, nagy sokára fognak ellátni, ha egyáltalán, stb.
Szóval nem kényelmesen, szellősen fogunk élni, hanem a szolgáltatások fognak rohadni le, ahogy egyre több nyugdíjas lesz, és egyre kevesebb dolgozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!