Mi az oka, hogy az egyébként remek válságkezelő Fidesz nem tud mit kezdeni az inflációval?
#8 "Az hogy egy rakás szar a fidesz, akár csak a keresztény, hombár, tanulatlan szavazóik."
Légy szíves, ne nevezd keresztényeknek a farizeus fideszeseket! Ez engem keresztényként SÉRT!
A fidesz álkeresztény, képmutató, farizeus tábor, amelyik lábbal tiporja Jézus Krisztus tanításait, az Evangéliumot, a Szentírást, a Tízparancsolatot!
Olyan 2000 éves keresztény értékeket tagadnak és köpnek le, mint a szeretet, a megbocsájtás, a bűnbánat, az irgalmasság, a kegyesség, a jámborság, az igazságszeretet, emberszeretet, az üldözöttek, szegények, betegek, rászorulók gyámolítása.
Emellett lopnak (korruptak), hazudnak és hamis tanúbizonyságot tesznek felebarátaik ellen (propaganda, karaktergyilkosságok), felebarátjuk tulajdonát, feleségét kívánják (harácsolás, feslett erkölcstelenség), paráználkodnak (lásd: Borkai, Szájer, Deutsch, stb.), képmutatóak, mint a farizeusok, bálványimádóak és istenítik a vezérüket, más szemében a szálkát keresik, a magukéban a gerendát sem veszik észre, és kenyérre is kővel dobnak vissza!
De ami a legsúlyosabb: hamisan prófétálnak, szöges ellentétben az Evangélium szellemével és betűjével is!
A fideszesek NEM KERESZTÉNYEK, hanem azok a hamis próféták, akikről Jézus Krisztus így jövendölt:
"Óvakodjatok a hamis prófétáktól! Báránybőrben jönnek hozzátok, de belül ragadozó farkasok.
Gyümölcseikről ismeritek fel őket. Szednek-e tövisek közül szőlőt vagy bogáncsról fügét?
Így minden jó fa jó gyümölcsöt terem, a rossz fa pedig rossz gyümölcsöt. Nem hozhat a jó fa rossz gyümölcsöt, sem a rossz fa jó gyümölcsöt."
A Fidesz gyümölcsei: a megosztottság, a gyűlölet, a félelem, a rettegés, a nyomor, a korrupció (lopás), a hazugság, a szolgaság, a személyi kultusz, a propaganda.
Így figyelmezteti Jézus az ilyen hamis prófétákat:
"Nem jut be mindenki a mennyek országába, aki mondja nekem: – Uram, Uram! Csak az, aki teljesíti mennyei Atyám akaratát. Sokan mondják majd nekem azon a napon:
Uram, Uram, hát nem a te nevedben jövendöltünk? Nem a te nevedben űztünk ördögöket? Nem a te nevedben tettünk annyi csodát? –
Akkor kijelentem nekik: Sosem ismertelek benneteket. Távozzatok színem elől, ti gonosztevők!"
Megtérniük sohasem késő, persze - de a jelenlegi állapotukban keresztényeknek NEM NEVEZHETŐK! És minden jóérzésű, igaz hitű keresztényt bemocskolsz vele, ha a fideszesekkel azonosítod a hitünket!
Ők orbán viktorban hisznek, mi Jézus Krisztusban és a Szentlélek-Istenben, aki őt elküldte nekünk!
balf*szok gyülekezete, akiknek a saját zsebe fontosabb
na ezért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!