Bár ez lenne a legnagyobb probléma a médiával, a magyar nyilvánosság 3/4-ét ki kéne rúgni, KESMA-stúl, hirhamisitóstúl, pártkönyvbirtokostúl, politikai kampányostúl és vesztett sajtóperestűl.
2023. febr. 19. 07:37
2/11 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Szeretném tudni hogy ki ez, és miért nevezik annak aminek nevezted.
Mert fogadni mernék hogy annyi a bűne hogy csak az ukránokat szidja.
2023. febr. 19. 07:37
3/11 anonim válasza:
Figyi, nálunk sajtószabadság van, nem cenzúra. Ha cenzúrára vágysz, menj nyugatabbra.
2023. febr. 19. 07:40
4/11 anonim válasza:
2es, mert a háború felelősét mosdatja, a megtámadott felet állitja be bűnösnek, ami az ártatlan áldozatokat démonizálja. De nem Bencsikkel van a legnagyobb gond, az egy beszélő fej, a legnagyobb gond, hogy a kormány politikáját kommunikálja.
2023. febr. 19. 07:41
5/11 anonim válasza:
3as, akkor, hogy lehet, hogy vezető politikus nem ad interjút nem KESMA lapnak?
2023. febr. 19. 07:44
6/11 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
5-ös.
1. Azt nem cenzurának hivják.
2. Évente leűl egy sajtótájékoztatora, de ott sem tudnak izzasztani rendesen. Lényegében felesleges velük beszélni.
2023. febr. 19. 07:48
7/11 anonim válasza:
6-os, nem te irtad azt a kommentet és nem a cenzúra szóra reagáltam, hanem a sajtószabadság szóra.
2023. febr. 19. 07:49
8/11 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
"nem te irtad azt a kommentet"
Jó azt értem, csak gondoltam válaszolok.
"hanem a sajtószabadság szóra."
Nem értem hogy az miben van korlátozva. Kérdezhetnek bármit, írhatnak bármit. Az hogy nem tudnak másokat kötelezni arra hogy válaszoljanak az nem jogaik csorbitása.
2023. febr. 19. 07:53
9/11 anonim válasza:
8as, a szabad és korrekt tájékoztatásban. Az a média, ami nem tartozik a KESMA-hoz, azért nem tud a legtöbb esetben mindenki által elfogadható tájékoztatást adni, mert nem állnak szóba velük döntéshozók. Igy a szabad tájékoztatás sérül.
2023. febr. 19. 07:55
10/11 anonim válasza:
Mert a kettős beszédet csak így lehet fenntartani:
Viktorta: "A béke épít, és mi békét akarunk."
Ugyanez a személy 2019-ben:
"A magamfajta, faluról jött és utcai harcok világához szokott férfiaknál az érzelgősség inkább a gyengeség jele..".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!