2024.-ben megint elsőként fog ?
Orbán 24.-ben beáll DeSantis mögé és elsőként fog neki hízelegni vagy már letett az USAról és már nem fog velük sosem haverkodni?
Mert már a nehéztüzérségi média is USAzik, és nem emeli ki hogy a demokraták…
Ezek szerint a Fidesz Kína/Oroszországot választja, vagy ha DeSantis nyer akkor a fidesz híveket megint átformálja amerika barátta?
A Fidesz most is rebulikánus-barát, nincs itt semmi változás. Jó eséllyel támogatni fogja a republikánus jelöltet, hogy az ki lesz, azt meg majd eldöntik az amerikaiak.
Azt meg értsd meg, hogy nem szabad "választani" a jelentős világhatalmak közül, mindegyikkel együtt kell működni a kölcsönös előnyök alapján.
"a fidesz híveket megint átformálja amerika barátta?"
A Fidesz nem Amerika barátja, hanem a jobbosoké, így amikor az USA-ban jobbos a vezetés, akkor nyilván jobb a viszony velük.
A fidesz republikánus párti
Tehát ahogy írták ha az országban republikánus vezetés van akkor egyértelműen jobb a viszony...
18:33
Akkor a hergeléssel is le fognak vajon állni ? DeSantis vajon fog foglalkozni Orbánékkal azt azt mondja ha eddig hergeltetek a népem ellen, már nem érdekeltek, majd ha Jakab lesz Mo elnöke vagy másik vezető akkor szóba állok?!
Miért van az, hogy én általánosiskolában Obama rajongóként a tanárom még cikket is hozott és beszélgettem vele, mikor Trump volt ő is szimpi volt, addig míg a proli szavazóit rá nem küldte a Capitoliumra,most Biden is az. Tehát én nem politikai célok miatt utálok vagy szeretek egy nemzetet. 🇺🇸🤝🇭🇺 4 ever
"Miért van az, hogy én általánosiskolában Obama rajongóként a tanárom még cikket is hozott és beszélgettem vele"
Miért van az, hogy nem tudsz összehozni egy épkézláb mondatot?...
20:23
Nektek most nem évértékelő utáni piknik van, nem ott kellene lenned? Vagy most szabadfoglalkozás van, és egyesek klikkesednek, de meg felugrottál beszólni nekem meg még valakinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!