Fideszesek! Szerintetek Völner Pál és Schadl György ártatlanok?
Egyértelmű hanganyagok, bizonyítékok
Kérdező: Önök szerint ártatlanok?
Fideszesek: nem tudom...
Hát én felröhögtem.
XD
[ma 18:33]: "Ezt én innen honnan tudjam, bizonyítékoknak kell dönteniük, nem népszavazásnak."
- A senki által meg nem választott bizonyítékok fontosabbak, mint amit, mi, magyarok, mindig is akartunk? Ebből is látszik, hogy Soros ki akarja irtani a nemzettudatot. És a háborúpárti ellenzék is.
A béke a legfontosabb.
De nem CSK a gyanúsított, meg ő nem lett személy szerint feljelentve, letartóztatva, kihallgatva.
Igazából kit érdekel ártatlanok-e? Úgysem fog ez belátható időn belül kiderülni. Engem jobban érdekel, ki az a Schadl, hogy kék villogója volt? Ki az, hogy diplomata útlevele volt, amit a külügyminiszter meg sem kérdőjelezett? Gondolom, ha Gipsz Jakab neve lenne a kérelmen, csak utánakérdezne, hogy oké Pali, de ki az a Gipsz Jakab?
Annyi marhaság van már, hogy ez a legkisebb kérdés, hogy ez a két ember ártatlan-e. Pl tudtad-e, hogy Mészi sógora valami családi perpatvar miatt kiesett a pixisből, szóval nem csorog le közbeszerzésből semmi.
Szappanopera az egész politika és közélet, csak röhögni nincs kedvem.
"Fideszesek! Szerintetek Völner Pál és Schadl György ártatlanok?"
Hát persze, hogy azok!
Nem látod ezt az arcukon, nem vagy képes leolvasni a szeplőtelenséget a gyermekien tiszta tekintetükből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!