Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Szerintetek...

Fideszesek! Szerintetek Völner Pál és Schadl György ártatlanok?

Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 18:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%

Egyértelmű hanganyagok, bizonyítékok

Kérdező: Önök szerint ártatlanok?

Fideszesek: nem tudom...

Hát én felröhögtem.

XD

2023. febr. 17. 18:54
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

[ma 18:33]: "Ezt én innen honnan tudjam, bizonyítékoknak kell dönteniük, nem népszavazásnak."

- A senki által meg nem választott bizonyítékok fontosabbak, mint amit, mi, magyarok, mindig is akartunk? Ebből is látszik, hogy Soros ki akarja irtani a nemzettudatot. És a háborúpárti ellenzék is.

A béke a legfontosabb.

2023. febr. 17. 19:06
 13/19 anonim ***** válasza:
Senki se ártatlan de amúgy kik ezek?
2023. febr. 17. 19:14
 14/19 anonim ***** válasza:
A húsvéti nyuszi meg a jézuska.
2023. febr. 17. 19:17
 15/19 anonim ***** válasza:
92%
Fogalmuk sincs róla, nem adja a tv, se origo..
2023. febr. 17. 19:31
 16/19 A kérdező kommentje:

De nem CSK a gyanúsított, meg ő nem lett személy szerint feljelentve, letartóztatva, kihallgatva.

2023. febr. 17. 19:36
 17/19 anonim ***** válasza:
#11 Mégis mit vársz egy Fideszes embertől. Nagy részének még a 6 osztálya sincs meg.
2023. febr. 18. 10:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Igazából kit érdekel ártatlanok-e? Úgysem fog ez belátható időn belül kiderülni. Engem jobban érdekel, ki az a Schadl, hogy kék villogója volt? Ki az, hogy diplomata útlevele volt, amit a külügyminiszter meg sem kérdőjelezett? Gondolom, ha Gipsz Jakab neve lenne a kérelmen, csak utánakérdezne, hogy oké Pali, de ki az a Gipsz Jakab?

Annyi marhaság van már, hogy ez a legkisebb kérdés, hogy ez a két ember ártatlan-e. Pl tudtad-e, hogy Mészi sógora valami családi perpatvar miatt kiesett a pixisből, szóval nem csorog le közbeszerzésből semmi.

Szappanopera az egész politika és közélet, csak röhögni nincs kedvem.

2023. márc. 5. 20:27
 19/19 anonim ***** válasza:

"Fideszesek! Szerintetek Völner Pál és Schadl György ártatlanok?"

Hát persze, hogy azok!

Nem látod ezt az arcukon, nem vagy képes leolvasni a szeplőtelenséget a gyermekien tiszta tekintetükből?

2023. márc. 6. 03:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!