Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyibe került nekünk a sok...

Mennyibe került nekünk a sok plakát, hogy" 97% nem a szankciókra"? De mégis vannak szankciók ! Ez, hogy lehet?

Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 18:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Sokba került.

Hogy lehet hogy vannak szankciók, úgy hogy ezt nem a magyarországi szavazás dönti el.

2023. febr. 17. 18:05
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Az unió összessége dönt a szankciókról es nekünk sem kellene szembe menni ezzel.

Én szavaztam és a 3%-al értek egyet.

2023. febr. 17. 18:07
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Abból kiindulva nagyon sokba, hogy a reklámcégek az elmúlt 5 évben 22 milliárd forintnyi osztalékot fizettek a tulajdonosaiknak :D
2023. febr. 17. 18:23
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom ti hogyan vagytok vele de aki kitalálta hogy mindenhol ezt kell nyomni megtekernem a nyakát
2023. febr. 17. 18:28
 5/9 anonim ***** válasza:

"Ez, hogy lehet?"

Hát úgy, hogy a Gyúcsányék meg a sleppje bevezették és leerőszakorták a hős Viktor torkán zsarolással!

2023. febr. 17. 18:46
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
#2: Hasonló sikerélményeket kívánok a 2024-es dupla választáson is! (Bár, gondolom már volt időd hozzászokni ahhoz, hogy mindig a vesztes oldalon ragadsz.) :)
2023. febr. 17. 18:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy az ilyen kamukonzultációkat szinte csak a fideszes szavazók küldik vissza. A többi dobja a kukába. Pár százalék kivételével, mint az látszik, de azok is szerintem jórészt online töltötték.

Ezekkel mindenki tisztában van.

Ennek megfelelően a Fidesz sem arra kíváncsi, hogy mennyien mit húztak be rajta, hanem hogy mennyien küldték egyáltalán vissza, vagy töltötték ki online, vagyis mennyi az elkötelezett követő. Az adatok alapján és a 3% ellenzéki kitöltőt levonva ez 1 347 330 ember, nagyjából a lakosság hetede.

Az a bizonyos 97% inkább 14% körül lehet.

2023. febr. 17. 20:49
 8/9 A kérdező kommentje:
6-osnak! Nem rájuk szavaztam ! Tőlem eltakarodhatnak a francba. 1200 ft egy kg kenyér, még Németországban jóval kevesebb és több a fizetésük ? A körúton minden második üzlet zárva van? Le vannak robbanva a lakóházak, mert a lakóknak nincs pénzük felújítani? Egy köpőcsésze Budapest? Mindenhol slejmet látok az utcán ? Elmehet a francba mindenki !
2023. febr. 18. 05:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Legalább 1 milliárd Forint.
2023. márc. 5. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!