Mennyibe került nekünk a sok plakát, hogy" 97% nem a szankciókra"? De mégis vannak szankciók ! Ez, hogy lehet?

Sokba került.
Hogy lehet hogy vannak szankciók, úgy hogy ezt nem a magyarországi szavazás dönti el.

Az unió összessége dönt a szankciókról es nekünk sem kellene szembe menni ezzel.
Én szavaztam és a 3%-al értek egyet.

"Ez, hogy lehet?"
Hát úgy, hogy a Gyúcsányék meg a sleppje bevezették és leerőszakorták a hős Viktor torkán zsarolással!

Az a helyzet, hogy az ilyen kamukonzultációkat szinte csak a fideszes szavazók küldik vissza. A többi dobja a kukába. Pár százalék kivételével, mint az látszik, de azok is szerintem jórészt online töltötték.
Ezekkel mindenki tisztában van.
Ennek megfelelően a Fidesz sem arra kíváncsi, hogy mennyien mit húztak be rajta, hanem hogy mennyien küldték egyáltalán vissza, vagy töltötték ki online, vagyis mennyi az elkötelezett követő. Az adatok alapján és a 3% ellenzéki kitöltőt levonva ez 1 347 330 ember, nagyjából a lakosság hetede.
Az a bizonyos 97% inkább 14% körül lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!