Bite Zsolt ügye bizonyítja a gyermekvédelmi törvény fontosságát és szükségességét?
Talán annyi értelme van, hogy Bitére rá lehet húzni, hogy homoszexuális propagandát folytatott 18 év alattiak által elérhető módon.
Nem tudom, alkotmányosan keresztülvihető-e, de én szívesen vennék egy olyan módosítást, hogy ha 18 év alatti valamelyik fél, akkor max. 6 év korkülönbség lehet, különben büntetnék az idősebb felet.
"én szívesen vennék egy olyan módosítást, hogy ha 18 év alatti valamelyik fél, akkor max. 6 év korkülönbség lehet, különben büntetnék az idősebb felet."
. 23 éves voltam, a feleségem 17, amikor összejöttünk. Abszurd utólag belegondolni, hogy egy éven múljon, hogy legális volt-e, amit csináltunk.
4-es:
Mondjuk akkor a kapcsolat első évében nincs szex. És igen, ha szeret a párod, akkor kibírja. Azért essen már le, hogy egy 23 éves az egyetem végénél jár és állásokat nézeget, a 17 éves meg a szüleinél él abszolút gyerekstátuszban.
Nem azt javasoltam, hogy azt büntessék, hogy kézen fogva sétáltok vagy szájrapuszival búcsúztok el egymástól.
"23 éves voltam, a feleségem 17, amikor összejöttünk"
Hát elég abszurd, hogy 23 évesen 17 éveseket hülyítettél, gondolom a korosztályod szóba se állt veled.
Bite Zsolt "tevékenységét" 100%-osan elutasítom. Emlékeztek S. Norbertre, mikor az utcán sétálva megállt mellette egy autó és szájon találták verni?
A 17-23 éves férj/feleségre reagálva. Régen 16 évesen mentek férjhez a nők, akkoriban ez teljesen rendben volt. Furcsa mai ésszel ebbe belegondolni.
Az sem normális, de Urambocsá' csak kompatibilis.
Ellenben ezzel a efebofillal, akitől kifordul az ember gyomra.
Tisztelt Bite Úr, ha egyszer elítéltetik, kérem bent az intézményben is kérje ki magának az elnevezését.
Ez nem a Nyugat, itt nem lehet kovboj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!