Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 40 év alattiak körében a...

A 40 év alattiak körében a Kutyapárt a legnépszerűbb ellenzéki párt. Magába néz ennek hatására az ellenzék, vagy ezért is Orbánt fogják hibáztatni?

Figyelt kérdés

2023. febr. 17. 12:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom, ez hogyan jött ki, de a biztos pártválasztók körében a Fidesz után messze lemaradva a DK következik, majd még onnan is jócskán lemaradva a következő. És ez számít. A korcsoportos megoszlás annak számít, aki stratégiát alkot, hogy milyen csoportokban erősek ill. gyengék és hogyan lehet a gyengébb helyeken erősödni.
2023. febr. 17. 12:09
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Valami forrást is kaphatnánk erről az információról?
2023. febr. 17. 12:15
 3/18 A kérdező kommentje:
2023. febr. 17. 12:17
 4/18 anonim ***** válasza:
13%

Kérdező, pontosan EZ amit mértek: "Medián: a 40 év alattiak körében a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a legnépszerűbb ellenzéki alakulat"

nem az összes párt közül hanem az ELLENZÉK körében a legnépszerűbb a kutyapárt. A fidesz-kdnp népszerűbb náluk.

2023. febr. 17. 12:24
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
#4-hez: tudom, hogy ez volt a kérdésben, csak fontos kiemelni, hogy itt valóban csak az ellenzéken belül az ellenzéki összefogás pártjai irányában van a probléma.
2023. febr. 17. 12:25
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem is állítottam mást.
2023. febr. 17. 12:26
 7/18 anonim ***** válasza:
76%
#6 Igen, tudom, ezért írtam az 5-t, hogy ne legyen félreértés.
2023. febr. 17. 12:27
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen közvéleménykutatásokról már sokszor bebizonyosodott, hogy gyakorlatilag haszontalan játszadozások, amivel próbálkoznak manipulálni is.

Pl választások előtt kiadott adatokra rendszeresen rácáfolnak a választások eredményei.

A kutyapárt népszerűsége is addig magas, amíg tét nélkül lehet bemondani a közvéleménykutatónak, hogy melyik párt a legszimpatikusabb.

Abban a pillanatban, amikor tétre menő szavazás zajlik, teljesen más érvek szerint döntenek a szavazók, akik jelentős része el sem megy szavazni.

Lehet mondani, hogy a kutyák a legjobbak, ha amikor szavazni kell, nincsenek ott, vagy azt mondja a szavazó, hogy itt azért ne komolytalankodjunk.

2023. febr. 17. 12:29
 9/18 anonim ***** válasza:
88%
Én 35 évesen a kutyapártos vagyok. Ez az egyetlen olyan párt, amelyikre úgy tudok szavazni, hogy utána nem kell felköpnöm és alá állnom.
2023. febr. 17. 12:33
 10/18 anonim ***** válasza:
90%

Kicsit bizonytalan a kérdésben hogy most a Kutyapárt nem ellenzék vagy ilyenkor különveszed?

Miért baj hogy a Kutyapárt népszerű?

Amilyen abszurd politikai helyzet van ma itthon, nyilván nem a jobboldali vagy konzervatív párt lesz népszerű ellenzéki oldalon.

2023. febr. 17. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!