Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A DK megbánta már szerintetek,...

A DK megbánta már szerintetek, hogy bevitte a hátán a másik 5 mikorpártot?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírnak magukkal ezek a politikai senkik. Mit képzelnek magukról az 1-2%-os támogatottságukkal, hogy majd parancsolgatnak a 20%-os DK-nak.

2023. febr. 16. 10:58
 1/7 anonim ***** válasza:
12%
Kár lenne bármit is megbánni
2023. febr. 16. 11:00
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

:) Vihar a biliben:)

Harc a homokozóban.

Kár, hogy mi fizetjük.

2023. febr. 16. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a hülye MSZP bánhatta meg, hogy behúzták annó a balos összefogásba a 2014-ben a bejutási küszöb határán billegő gyurcsányistákat.

AKKOR kellett volna összefogjon ELLENE az egész ellenzék, szépen kipöccintették volna a parlamentből és gyurcsánytól megtisztulva indulhattak volna összefogva orbán ellen!

2023. febr. 16. 11:14
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Isteni a Gyurcsány-show!
2023. febr. 16. 11:30
 5/7 anonim ***** válasza:
21%

imádom a troll kérdéseket xD

minden ellenzék:

[link]

2023. febr. 16. 11:51
 6/7 anonim ***** válasza:
81%

Szánalmasan gyenge troll kérdés, de ettől függetlenül szerintem sokakban felmerül ez.

Az igazság az, hogy az összes ellenzéki párt tartotta magát elég sokáig ahhoz, hogy nem közösködik a többiekkel, mert nem férnek össze. Akkor sokan - én is - azzal vádolták őket, hogy nem képesek feladni a saját egójukat a célért, és így ebből soha nem lesz semmi.

Most megpróbálták magukat egy ernyő alá beszuszakolni, aminek szintén csúfos kudarc lett a vége. Ennek megfelelően minden párttal szemben az aktuális kritika, hogy nem kellett volna ezzel, vagy azzal összeállni.

Szerintem a tanulság az, hogy el kell felejteni minden rövid távú elképzelést Orbánék megbuktatására és el kell kezdeni hosszú távon építkezni. Ehhez az ellenzéki pártoknak most le kell játszaniuk a maguk evolúciós harcát, hogy kiderüljön, ki, milyen formában marad meg, és kezdhet el valami lassú munkát. Szerintem a leszámolósdi már látszik, majd ha lefutottok a meccsek, kiderül, hogy lesz e építkezés is.

2023. febr. 16. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:
32%
Idáig lassan az összeset kicsinálja a böszme-szekta. Nem hiszem, hogy akkor bánnák annyira.
2023. febr. 16. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!