A DK megbánta már szerintetek, hogy bevitte a hátán a másik 5 mikorpártot?
:) Vihar a biliben:)
Harc a homokozóban.
Kár, hogy mi fizetjük.
Szerintem a hülye MSZP bánhatta meg, hogy behúzták annó a balos összefogásba a 2014-ben a bejutási küszöb határán billegő gyurcsányistákat.
AKKOR kellett volna összefogjon ELLENE az egész ellenzék, szépen kipöccintették volna a parlamentből és gyurcsánytól megtisztulva indulhattak volna összefogva orbán ellen!
Szánalmasan gyenge troll kérdés, de ettől függetlenül szerintem sokakban felmerül ez.
Az igazság az, hogy az összes ellenzéki párt tartotta magát elég sokáig ahhoz, hogy nem közösködik a többiekkel, mert nem férnek össze. Akkor sokan - én is - azzal vádolták őket, hogy nem képesek feladni a saját egójukat a célért, és így ebből soha nem lesz semmi.
Most megpróbálták magukat egy ernyő alá beszuszakolni, aminek szintén csúfos kudarc lett a vége. Ennek megfelelően minden párttal szemben az aktuális kritika, hogy nem kellett volna ezzel, vagy azzal összeállni.
Szerintem a tanulság az, hogy el kell felejteni minden rövid távú elképzelést Orbánék megbuktatására és el kell kezdeni hosszú távon építkezni. Ehhez az ellenzéki pártoknak most le kell játszaniuk a maguk evolúciós harcát, hogy kiderüljön, ki, milyen formában marad meg, és kezdhet el valami lassú munkát. Szerintem a leszámolósdi már látszik, majd ha lefutottok a meccsek, kiderül, hogy lesz e építkezés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!