Mért kell közpénzt adni a debreceni akkumulátor gyár építéséhez?
Nem kell minden hülyeséget egyből elhinni csak mert valahol megjelent a kormányellenes médiában.
Még semmiféle támogatásról nem született döntés.
A beruházás hatalmas lesz és közvetetten is rengeteg munkahelyet teremt, nem csak azt a 9000-t ami ott lesz az üzemben.
Ha megvalósul akkor hatalmas adóbevételekhez segíti hozzá az országot és ebből simán visszajön még egy hatalmas állami támogatás is.
Amúgy az ilyen állami támogatás nem egy az egyben pénzt jelent, hanem sokszor adókedvezményt, a beruházás körül a közlekedési utak kiépítését és hasonlókat is.
Igazad van a New York Times az egy szennylap de a magyar politikai elit meg igazmondásáról híres.
Értem én hogy agyhalotnak nézik a magyart na de nem az.
Munkát teremt?De kiknek románoknak szerbeknek törököknek?
9000 munkás abból mennyi lesz a magyar?Az megint lényegtelen
Olyan iparágat akar megvalosítani foghúzva azz állam ami nem ide való.
De tudod mi lesz a jó idővel ki fogderülni hogy jó e a gyár és mi lesz ha nem lesz jó?
A másik mért a kiválló minőségű termőföldre kell építeni?
Értem én hogy nem csak kenyér meg takarmány kell a mai világba na de akkor is.
#2 "Értem én hogy agyhalotnak nézik a magyart na de nem az"
Nem, valóban nem azok a magyarok.
Akkor te nem vagy magyar, mert nálad láthatólag szépen aratott az agyhalál.
Mit nem lehet megérteni abból, hogy még nem is született megállapodás az állam és a cég között, tehát nincs olyan, hogy ennyit vagy annyit kap a cég?
Nem építkeznek kiváló minőségű termőföldre, az a terület évek óta ki van jelölve egy ipari beruházásra, 15 éve nem művelik, csak nem az épül meg rajta amire kijelölték korábban.
Magyarok fognak a cégnél dolgozni ha lesz elegendő magyar aki ott akar dolgozni. Gondolom egyike vagy a bezzegromániázóknak is, akik szerint ott is sokkal jobb az élet mint nálunk, meg mindenhol. Ilyenkor nem ütődik össze a megmaradt pár agysejted, hogy ha bezzegországokban minden sokkal jobb akkor mégis ki és miért is jönne ide egy akkumulátor gyárba dolgozni a magyarok helyett?
Mi az, hogy nem idevaló iparág? Mégis hova lenne való szerinted? A franciákhoz? Szlovákokhoz, csehekhez, osztrákokhoz? Mert mind örülnének ennek a beruházásnak - még a német zöldek is tárt karokkal fogadták.
Mondjuk mert a Románoknak esze van nem kockáztatják a környezetet??
Persze nincsenek olyanok hogy garanciát vállal az állam az áram árra?
de számolj
Ezt a kiváló termőföldes bullshitet mikoe fejezitek már be? 7.300.000 hektár termőföld van az országban, a gyár területe meg 220 hektár lesz.
#5 Hallottál te már a romániai aranybánák ciános kitermeléséről?
Nyilván nem, hiszen tök tudatlan vagy mindenben. Akkor keress rá arra, ahogy végig pusztította egy ilyen iszaptározó átszakadása a Tisza élővilágát, amiért belefolyt a ciános zagy a folyóba!
A románok baromira tesznek a környezetre.
#8 Ismerjük.
Pont ezért kérjük számon az ostoba hazugságaitokat ilyen kis dolgoknál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!