Egyre nagyobb az esély, hogy a 2026os választást a Fidesz nyeri?
Figyelt kérdés
Szerintem a válságból kezdünk kimenni, forint erősödik, 2026ra a gazdasági konjunktúra is jobb lesz, így az ország gazdasági helyzete javulni fog, emiatt 26ra valószínűleg már jobban fogunk élni és mondhatja a Fidesz hogy ők megcsinálták így esélyes hogy győzni fognak2023. febr. 15. 13:19
11/15 anonim válasza:
Ha a magukat értelmiséginek tartó ellenzékiek továbbra is benyelik tudat alatt Orbán "gyurcsányalázó" propagandáját, akkor igen.
13/15 anonim válasza:
Szerintem a Fidesz nyeri a 2026-os választásokat is.
14/15 anonim válasza:
Nem a futurológiai tanszékről szakajsztottak, úgyhogy nem tudok erre válaszolni, sajnálom.
15/15 anonim válasza:
#8 Sajnos vidéken borzasztó nagy volt a munkanélküliség a Gyurcsány kormány alatt. Mindenkinek ez volt vele a legnagyobb baja. Ráadásul Gyurcsánynak esze ágában sem volt tenni ellene. Sőt a legjobb védekezés a támadás elve alapján még neki is állt sértegetni őket. "Nem is akarnak dolgozni", "soha nem is dolgoztak", stb. Ezzel persze a cigányokra célzott, úgy próbálta beállítani, mintha csakis ők lennének munkanélküliek, ők is csak azért, mert úgymond "nem is akarnak dolgozni", "segélyen akarnak élősködni". Ez egyrészt rájuk sem volt igaz, másrészt a magyarok nagy része is munka nélkül volt akkor, és egyáltalán nem csak a tanulatlanok, meg a képzetlenek. Szerintem ez lehet a valódi oka ennek a nagy Gyurcsány ellenességnek vidéken, ez az amit nem tudnak neki elfelejteni az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!