Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek miért hagyják,...

Az emberek miért hagyják, hogy a Fidesz ennyi guruló forintot fizessen propagandára?

Figyelt kérdés
[link]

2023. febr. 15. 11:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"Az még nem változtat a tényen, hogy 44 milliárd országos szinten kevés, és nem lehet belőle rendbetenni kb semmit az egészségügyben és oktatásban."

A MÁV éves karbantartásra szánt költségkerete 30 milliárd körül volt, ezt idén pár milliárddal csökkentették.

Ez a "semmire nem elegendő" kiadás gyakorlatilag a magyar vasúthálózat fenntartására fordított keret duplája.

Amúgy 5 év alatt 22 mrd osztalék tisztán állami bevételekből az nem "extra profit"?

2023. febr. 15. 12:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
És mit hoz vissza ez a "jelentéktelen" 44 milliárd az ország számára? Mi hasznunk ebből a plakátkampányból?
2023. febr. 15. 13:01
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

"7-es és mi a helyzet 700 milliárddal? Az is csak jelentéktelen aprópénz?"

Most hiába mazsolázgattok, meg próbáljátok más dolgokra terelni a szót, az eredeti állításom, ami tény, és pusztán annak nem szimpatikus volta miatt le lett pontozva a halálba, még tény marad; az eü és az oktatásra szánt költségvetéshez képeat ez lópikula.

"Az meg külön poén, hogy szerintetek ez nem számít, de ha az ellenzék kap egy jelentéktelen összeget, akkor az mekkora tragédia:D

Ezért tartjuk a legtöbb fideszest butának, mert egyszerűen nem képesek az ellentmondásokat észrevenni és bármi is legyen ti vakon követitek a fideszt..."

Az a külön poén, hogy én semmi ilyesmit nem állítottam, mégis ezzel jössz. Nincs olyan, hogy "ti", hanem én vagyok, én leszarom, hogy a többi fideszes mit csinál.

"Csak halkan jegyzem meg, hogy mi durván szidjuk az ellenzéket is (jogosan, mert annyit balf*szkodnak, hogy azt fáj nézni), de ti soha semmit nem tartotok rossznak amit a fidesz csinál."

Részemről ez sem igaz, én a Fideszt is kritizálom.

2023. febr. 15. 13:07
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Segít a Fideszt hatalmon tartani, ami az ország számára hasznosabb, mint ha bármely más kormány kerülne hatalomra.

2023. febr. 15. 13:12
 15/18 A kérdező kommentje:
#14: Aki a propagandában hazudik, az másban is hazudik. Ez csak a te nézőpontod, az országnak nem biztos, hogy az a jó, amit te látsz. Én az ellenzéktől sem venném jó néven, ha hazugságokkal kampányolnának ennyi pénzből. Minimum megkérdőjelezném az egész létüket.
2023. febr. 15. 13:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Persze, benne van a pakliban az is, hogy nem jól látom.

Az egész politika ferdítésekre, hazugságokra épül, bármelyik oldal ezt csinálná.

Konkrétan melyik propaganda hazugság zavar?

2023. febr. 15. 14:03
 17/18 anonim ***** válasza:

Mert a kormány propaganda tökéletesen "kiszolgálja" a magyar választópolgárok igényeit:mindent utálni,mindenkit megvetni.Szent keresztény értékrendet hazudni,de annak tökéletesen ellentmondva élni. És erre még büszkének is lenni..

Erre van igény,ezt meg is kapják.

Hogy a jövöben ki fogja ezt finonszirozni, kiderül a következö áremeléseknél.

"Brüsszel"már nem hajlandó erre.

2023. febr. 18. 08:55
 18/18 anonim ***** válasza:

Egyrészt, az ellenzékiek a gyűlölködőbbek, ezt itt gyakorin is világos.

Másrészt nem vagy képben, mert jön a pénz Brüsszelből.

2023. febr. 18. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!