Az emberek miért hagyják, hogy a Fidesz ennyi guruló forintot fizessen propagandára?
"Az még nem változtat a tényen, hogy 44 milliárd országos szinten kevés, és nem lehet belőle rendbetenni kb semmit az egészségügyben és oktatásban."
A MÁV éves karbantartásra szánt költségkerete 30 milliárd körül volt, ezt idén pár milliárddal csökkentették.
Ez a "semmire nem elegendő" kiadás gyakorlatilag a magyar vasúthálózat fenntartására fordított keret duplája.
Amúgy 5 év alatt 22 mrd osztalék tisztán állami bevételekből az nem "extra profit"?
"7-es és mi a helyzet 700 milliárddal? Az is csak jelentéktelen aprópénz?"
Most hiába mazsolázgattok, meg próbáljátok más dolgokra terelni a szót, az eredeti állításom, ami tény, és pusztán annak nem szimpatikus volta miatt le lett pontozva a halálba, még tény marad; az eü és az oktatásra szánt költségvetéshez képeat ez lópikula.
"Az meg külön poén, hogy szerintetek ez nem számít, de ha az ellenzék kap egy jelentéktelen összeget, akkor az mekkora tragédia:D
Ezért tartjuk a legtöbb fideszest butának, mert egyszerűen nem képesek az ellentmondásokat észrevenni és bármi is legyen ti vakon követitek a fideszt..."
Az a külön poén, hogy én semmi ilyesmit nem állítottam, mégis ezzel jössz. Nincs olyan, hogy "ti", hanem én vagyok, én leszarom, hogy a többi fideszes mit csinál.
"Csak halkan jegyzem meg, hogy mi durván szidjuk az ellenzéket is (jogosan, mert annyit balf*szkodnak, hogy azt fáj nézni), de ti soha semmit nem tartotok rossznak amit a fidesz csinál."
Részemről ez sem igaz, én a Fideszt is kritizálom.
Segít a Fideszt hatalmon tartani, ami az ország számára hasznosabb, mint ha bármely más kormány kerülne hatalomra.
Persze, benne van a pakliban az is, hogy nem jól látom.
Az egész politika ferdítésekre, hazugságokra épül, bármelyik oldal ezt csinálná.
Konkrétan melyik propaganda hazugság zavar?
Mert a kormány propaganda tökéletesen "kiszolgálja" a magyar választópolgárok igényeit:mindent utálni,mindenkit megvetni.Szent keresztény értékrendet hazudni,de annak tökéletesen ellentmondva élni. És erre még büszkének is lenni..
Erre van igény,ezt meg is kapják.
Hogy a jövöben ki fogja ezt finonszirozni, kiderül a következö áremeléseknél.
"Brüsszel"már nem hajlandó erre.
Egyrészt, az ellenzékiek a gyűlölködőbbek, ezt itt gyakorin is világos.
Másrészt nem vagy képben, mert jön a pénz Brüsszelből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!