2002 és 2010 között is ugyanúgy tabu volt a kormánypártot kritizálni a közmédiában mint most?
Figyelt kérdés
Akkor sem illették kritilával a kormánypártot és főleg a miniszterelnököt?2023. febr. 14. 17:46
11/16 anonim válasza:
Minden napom a Napkeltével kezdődött.
12/16 anonim válasza:
Schiffer András szokta kritizálni a kormányt a közmédiában.
13/16 anonim válasza:
"6: Nem elképzelhetetlen, keresik őket, csak egyes pártok nem mennek be a közmédiába."
Az M1 Híradó sorban megkérdezi az aktuális ügyekről az ellenzéki pártok frakcióit? Nem.
Nem tisztem a balfék ellenzéket védeni, de ami azt illeti, a beszélgetős műsorokba én se mennék be, ha azok ilyenek:
14/16 anonim válasza:
2006ban még az összödi beszédet elemezte az ellenzék az öszödi beszédet.
15/16 MolotovPunk válasza:
Emlékszem azokra az időkre, még középiskolába jártam, de bőven színvonalasabb volt 2010 előtt a közmédia, mint manapság. Nem volt egyoldalú és gyakran behívtak a műsorokba baloldali és fideszes politikusokat is. Nem is voltak tele propagandával a hírműsorok, így sokkal nézhetőbb volt az m1 és m2 csatorna akkoriban.
16/16 anonim válasza:
Az őszödi beszédet először a Kossuth rádió hozta le.
Ma ez elképzelhetetlen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!