Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek normális vagyok?

Szerintetek normális vagyok?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy ma minden párt mellett és ellen is tudok erős érveket felhozni. Azonban senkit nem hurrogok le a véleménye miatt, mindegy, hogy mi az (felőlem lehet kommunista, náci, ballib, nyilas, de akár cionista is)

Az más, hogy nem osztom a véleményét, de tiszteletben tartom. Ezzel viszont azt értem el, hogy itt a neten is (de főleg az életben) lényegében kib*sztak az összes oldalról.

A cionista zsidótól a nyilas magyarkodóig tartó skálán engem már mindennek neveztek, csak normálisnak nem.

Valóban abnormális vagyok ? Vagy csak túl "nyugati" ? Esetleg túl "toleráns" ?

Remélem nem vagyok egyedül :S

2010. okt. 4. 22:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
politika témakörben sosem volt és sosem lesz 100%os válasz
2010. okt. 4. 22:28
 2/13 anonim ***** válasza:
9%
túl nyugati? Szerinted a magyarok találták ki a zsidók hibáztatását? ha szerinted nyugaton nincs rasszizmus és mindenki meghallgatja a másikat nagyon nagyot tévedsz. Egyébként abnormális vagy, mivel nem tartozol a többséghez. De azért jó lett volna tisztázni, hogy a kommunisták alatt,nem a szovjetunió diktatúrát érted.
2010. okt. 4. 22:31
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Te vagy a normális! Ha mindenki toleráns lenne,sokkal jobb lenne az élet.
2010. okt. 4. 22:39
 4/13 anonim ***** válasza:
Normális ember nem hőzöng a párt-állását illetően. Én pld. a legjobb barátaimról azt sem tudom, kire szavaztak. Nyilván túl erősen nyomod a témát, és akkor az már valóban kelthet egy ellenszenvet.
2010. okt. 4. 23:24
 5/13 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem több olyan ember kéne mint te. :)

Én is vagyok libsi is, komcsi is, kozervatív is, attól függően, hogy kivel beszélek éppen. :P

2010. okt. 5. 01:19
 6/13 anonim ***** válasza:

"Te vagy a normális! Ha mindenki toleráns lenne,sokkal jobb lenne az élet."

A Második mondatban igazad van. Viszont normálisnak épp azt mondják, ami megszokott, hétköznapi. Tehát ő nem ilyen. :P

2010. okt. 5. 05:52
 7/13 doboszoli ***** válasza:

Szerintem ez a "normális" viselkedés, mert:

- a politikáról, mint minden másról is lehet emberi hangnemben vitatkozni, többek között ez különböztet meg az állattól.

-ha valakinek a véleménye nem egyezik az enyémmel, még nem hülye, sőt lehet, hogy neki van igaza

-egy ókori bölcs mondta: "még semmit nem tanultam olyan enbertől, aki mindenben egyetértett velem."

-természetesen fentiekkel nem azonos a kétszínűség, a köpönyegforgatás.

-a politika amúgy is ingoványos talaj, barátságok, sőt családok bomlottak fel miatta

-summázva: maradj meg ilyennek, vitázz észérvekkel, ne szégyellj a vitában alulmaradni. Szép napot!

2010. okt. 5. 06:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen, normális vagy. Bár csak így állnának mások is hozzá. Azzal nem jutunk előbbre, hogy egymás ellen uszítunk, mint ahogy ezt a mai nagy pártok teszik.
2010. okt. 5. 07:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem értettétek a kérdést, vagy nem vagytok tisztában a normális szó jelentésével.

Normális az ami egy adott társadalomban, helyen egy adott kultúrában megszokott, vagy fogalmazzunk úgy ami jellemző a benne élő emberekre. Ez nem egy megszokott felfogás, az embereket különösen politikai kérdésekben nem a tolerancia jellemzi. Tehát a kérdező egyáltalán nem normális. A szokványostól eltérő viselkedési formát produkál.

2010. okt. 5. 08:46
 10/13 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok. Van egy párt, amekyiket támogatom, ha ezt nem írom, akkor minden rendben, ha kiderül melyik akkor jönnek a durrogások. Teljesen mindegy lenne melyiket mondanám, az "ellenfelek" úgyis szidnak. Én nem szidom a többi pártot, embert, hiába nem szeretem. Mondjuk előfordult már, h engem kezdtek el, akkor én is.

Azt nem szeretem amikor elkezdenek rábeszélni, hogy deeee, ez jobb, inkább erre szavazz, mert az olyan hülye, meg...bla-bla...

2010. okt. 5. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!