Nem nyitnak ki az "ideiglenesen" bezárt posták?
rám azt mondták a őostán rémhírterjesztő vagyok (uis postai dolgozó vagyok) amikor azt mondtam sose nyitnak ki a bezárt posták.
akkor jönnek nekem egy bocsánatkéréssel (amit sose kapok meg)
Nálunk már pár hete kinyitott az egyik posta amit ősz végén zártak be.
A cikk pedig arról szól, hogy egy másféle modellben szeretnék a postai szolgáltatásokat elérhetővé tenni ott is ahol önmagában túl kicsi lenne egy postahivatal forgalma.
Külföldön a bezzegországokban már sok évtizede így működik a posta, majd 30 éve Svédországban csodáltam, hogy a postán mindent lehetett vásárolni, pipere cikkektől kávéig és mellesleg fel lehetett adni a levelet, csekket is. Most akkor az meg róóóósz ha kistelepüléseken itt is végre hasonló lesz?
#2 akárhogy csűrjük, csavarjuk, a bezárás ideiglenes jellege, illetve annak ürügye(elszálló fűtés díj) mindenképp hazugság volt.
Egyébként igen. Lehetne, és kellene is ezt hatékonyabban csinálni. Vagyis ez az egyik lehetőség, hogy kisforgalmú posták szolgáltatását kiszervezik. A másik lehetőség az lett volna, hogy a magyar Posta a német postához hasonlóan fejlődik, és versenyképes marad az egekbe szökő csomagküldemények piacán. Kihasználva a piaci előnyét ami abból adódik, hogy minden településen jelen van.
Minek nyitnának ki?Simàn be lehet menni a városba a postára,mint bármely màs ügyben a vàrosba.
Felènk is tiltakoznak a vàroshoz tartozò faluban,hogy bezárt a posta.Közbe meg ott van a nagy bevasarlo központ a vàros határàbab modern postával,tőlük 5 perc autòval,busszal egy megàllò,de mèg gyalog is 15 perc.
#9 Odaírta, hogy " mèg gyalog is 15 perc" a posta ahová be kellene menni helyette. Az biciklivel kevesebb, mint 5 perc.
Nem hiszem, hogy van olyan buszmegálló az országban ami 1 megállónyi távolságra oda-vissza másfél órát jelentene.
Olyan nehéz 4 mondatot végig olvasni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!