Mit gondoltok a magyar kormány árulása miatt mélyponton a lengyel-magyar barátság?
A lengyeleket meg is értem, meg nem is. Aki itt pálcát akar törni a lengyelek, vagy az oroszok, magyarok fölött, az kérem nézzen kicsit utána a történelemnek. Abból megtudhatja, hogy a lengyelek legalább annyit abúzálták az oroszokat, mint amit visszakaptak. Másodsorban senki se általánosítson, a lengyeleknek egy liberális USA seggnyaló kormánya van, és közel sem gondolkodik minden lengyel úgy ahogy a kormányuk. Most a magyarokat a világban Orbán után ítélik meg, de ha Gyurcsány lenne hatalmon, akkor mi lennénk a liberális faxagyerekek.
#11 A ruszkikat ha NATO összetűzés lenne, senki nem verné bucira, főleg azért mert egy NATO katona, vagy tank nem találkozna egyetlen muszkával sem mire lezajlana a III. vh. A ruszkik megmondták, azt a háborút nem kézifegyverekkel fogják vívni, hanem atomrakétákkal. Én senkire se fogadnék, csak arra, aki kimarad a buliból.
Ha Orbán szélsőjobbos, akkor tényleg nagyon lemaradtam valamiről. Mintha egyszer azt mondta volna, hogy ne azt nézzétek mit mondok, hanem amit csinálok. Orbán is libsi, csak a hataloméhes fajtából, meg kell csak nézni mit szavazott meg brüsszelben, és mindenki eldöntheti hol áll valójában.
"a lengyeleknek egy liberális USA seggnyaló kormánya van,"
Igen. A PiS egy USA seggnyalò kormnány. Xd
A szèlsőjobboldali alternatìv valòsàgot hallhattuk.
A hozzászólónak mindenki liberális, aki nem Putyin. :)
Vagy mondjuk egy milliméterrel kevésbé szélsőséges Hitlernél.
Ez a kedvencem a fideszesekben, hogy ha valaki nem ért együtt velük, akkor az nyílván hülye lesz azonnal és/vagy libsi és/vagy USA báb/seggnyaló, még egy durván jobbos kormány is, mint pl a lengyeleké, akik amúgy eddig nagy barátaink voltak.
De jah, nyílván mi vagyunk a buták meg az agymosottak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!