Van legalább egyetlen reális esély arra, hogy Orbánék megbukjanak?
És te ehhez tapsolsz fideszesként? Én, ha az lennék, nekem ez nem tetszene.
#18, #19, #20:
Mindhármótoknak igazat adok. Jól látjátok....
Már többször megkérdeztem de eddig még nem kaptam választ.
Miért ragaszkodtok ennyire gyurcsányhoz ? Miért ő a szent grál a baloldalon azok után hogy miatta bukjátok 12 éve a választásokat ?
Nem ragaszkodik senki sem Gyurcsányhoz. De mivel szabadlábon van, így nem tudjuk neki megtiltani, hogy elinduljon a választáson. Tetszettek volna elszámolni. Egyébként véleményem szerint, ma már olyan erős a propaganda, hogy egy Gyurcsánymentes ellenzéket is össze lehet gyurcsányozni, ha Jézus Krisztus lenne az ellenzéki jelölt, ő is Gyurcsány embere lenne.
"Tetszettek volna elszámolni."
Elszámoltatni az aranytojást tojó tyúkot ?
Gyurcsányozással a legegyszerűbb választást nyerni. A fidesznek kell gyurcsány mint egy falat kenyér.
" egy Gyurcsánymentes ellenzéket is össze lehet gyurcsányozni"
Erre még próbálkozást sem látok az ellenzéki oldalon.
Azokat lehet összegyurcsányozni akik ugyanúgy felelősek mint gyurcsány például bajnai vagy azokat akik összeállnak vele mint MZP.
Hol van egy olyan párt amely elhatárolja magát az elmúlt 30 év mocskától és nem hajlandó befogadni senkit akinek köze volt az elmúlt évek politikájához bármelyik párt politikusaként ?
A Kétfarkú Kutyapárt, amely nem volt része az Összefogásnak, és ugyanakkora távolságot tartanak Gyurcsánytól, mint Orbántól, őket balliberális sz@rnak tartjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!