Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan jött az a mende-monda,...

Honnan jött az a mende-monda, hogy Varga Judit leszbikus vagy biszexuális?

Figyelt kérdés

2023. febr. 12. 19:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
Bármi hülyeséget ki lehet találni, és van az a proli réteg, akinek semmiféle bizonyíték nem kell.
2023. febr. 12. 20:59
 12/19 anonim ***** válasza:
58%
Ha politikusokat vádolnak meg, az ellentábor mindig automatikusan elhiszi. Nem kell nekik bizonyíték.
2023. febr. 12. 21:09
 13/19 anonim ***** válasza:
64%
Jo undorito izlesetek van. Az a no ugy nez ki mint Orban, szerintem lehet hogy rokonok is csak titkoljak.
2023. febr. 12. 21:12
 14/19 anonim válasza:
92%
Persze hogy az! csak meg kell nézni a hirekben amikor vonul, és mögötte a szőke meg a barna kiscicus milyen áhitattal nézi, és vonulnak utána.
2023. febr. 14. 12:42
 15/19 anonim ***** válasza:
57%

A melegseg igen is normalis. Nagyon régóta létezik, nem új keleti dolog.

Attol mert meg mindig nem megszokott, es azt adta az elet h ebbol nem lesz gyerek. Attol meg ez igen is normalis. Ha elismeri a kormany, ha nem. 🫡

2023. febr. 14. 20:33
 16/19 anonim ***** válasza:
88%
Én is megnézném azt a videót amin Judit 30 évesen meztelenül hancúrozik egy másik nővel. De hol van az a videó?
2023. febr. 14. 21:12
 17/19 anonim ***** válasza:
3%
#15: Attól, hogy régen is létezett, még nem lesz normális. Szerintem a homoszexualitás nem normális. Ettől még nem üldözném, de nem fogom azt mondani, hogy ugyanaz, mint egy hetero párkapcsolat.
2023. febr. 15. 14:44
 18/19 anonim ***** válasza:
33%

Nem videóról volt szó, hanem hangfelvételről, és esélyes, hogy kinyírták a szivárogtatót, a felvételeket pedig megsemmisítették.

Varga Judit elég maszkulin, ebből bár nem következik az, hogy leszbikus vagy biszexuális lenne, de nekem a legtöbb ilyen ismerősöm minimum biszex. Esélyesnek tartom, hogy ő is az, de ezt nem lehet bizonyítani. Attól még, hogy biszexuális, lehet férjnél és képviselhet konzervatív értékeket. A kettő nem zárja ki egymást. Az már egy másik téma, hogy amennyiben így is lenne, a magánélete és a szexuális orientációja senkire sem tartozik.

2023. febr. 27. 02:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Az
ápr. 9. 16:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!