Mi Hazankosoknak mi a vèlemènyük Trumpról?
nem szeretem mert baloldali!
1-2 jó nyilatkozata volt amivel egyetértettem de azt leszámítva nincs túl jó véleményem róla!
mielőtt valami "nagyokos" írná hogy "trump jobboldali" igen, amerikában... amerikában nincs jobboldal a politikában csak baloldal és szélsőbaloldal! szóval az én szemembe a republikánusok is baloldaliak! és mielőtt valaki írná "ez nem igaz" nézd meg nálunk a baloldalt, és a középen álló fideszt! meg se közelítik! a fidesz és a republikánusok közt ég és föld van pedig a fidesz se jobboldal!
#3 kérdező
maga az a személy aki a prideot nem ítéli el, és egyéb szélsőbalos dolgokat, azt hogyan mondhatnám jobboldalinak?
"ézd meg nálunk a baloldalt, és a középen álló fideszt"
Csak ezek pont nem igazak.
Hogy segítsek kicsit.
A fidesz harmadikutas fasiszta párt, és ezért, mint fasiszta párt teljesen normális, hogy szélsőjobbról és szélsőbalról is felhasználnak elemeket. A fidesz évtizedek óta nem volt a középhez közel.
A mihazánk szélsőjobbos náci.
Középen, vagyis a centrumban a momentum és lmp áll jelenleg.
Baloldalt pedig a dk, mszp és párbeszéd.
Az amerikai pártok közül pedig a GOP elég egyértelműen jobboldali, nem lehet balra sorolni őket, főleg nem Trump-ot, amikor a tax cut csak a gazdagokat érintette.
Jelenleg a GOP szélsőjobbos, míg a demokraták minden más. Ez alatt pedig azt kell értelni, hogy vannak mérsékelt jobbos és erősen balos tagjaik is. Biden pl. egy tipikus mérsékelt jobbos politikus.
"maga az a személy aki a prideot nem ítéli el, és egyéb szélsőbalos dolgokat, azt hogyan mondhatnám jobboldalinak?"
Ezek egyrészt nem szélsőbalos dolog. A pride-ot vagy centrumba lehet tenni, vagy mérsékelt balra, de ez egyébként nem jobb-bal skálán mozog.
Másrészt, egy mérsékelt jobboldali nem ítéli el a baloldali eszméket, ahogy egy mérsékelt baloldali sem a jobboldali eszméket. Ha egy jobboldali párt képes együttműködni baloldalival, akkor az jól jelzi, hogy ott mérsékelt jobboldali pártról van szó. Ez a mérsékeltség egy jellemzője.
xDDD nagyon buta vagy...
tehát fidesz szélsőjobb, mi hazánk náci, szélsőbal az meg közép... hallod is magad? még a baloldal is kiröhögne hogy ekkora hazugságot még ők sem mernek állítani
Elég kínos, hogy nem tudsz olvasni.
Még egyszer, a fidesz nem szélsőjobb, hanem harmadikutas fasiszta párt, ami használ szlésőjobb és szélsőbal elemeket is, ezért harmadikutas definíció szerint.
A mihazánk náci, ezt nem is tagadják, ezért égettek könyvet, akarom mondani daráltak. ;)
A szélsőbal nem tudom, hogy neked hogy jött össze, mind a momentum, mind az lmp program szinten tartalmaz jobboldali pontokat, így márcsak ezért sem lehetne szélsőbal.
Elég szánalmas, hogy az az egyetlen érved, hogy hülyeségeket írsz le. Tipikus esete vagy annak, amikor mi nem veled nevetünk, hanem rajtad. :)
#7 Pedig igaza van neki és nekem kellemetlen olvasni a badarságaidat:D
Rááadásul egy üldözési mániás homofób is vagy aki az alapján határozza meg a jobb/bal oldalt, hogy elítéli-e a Pride-ot :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!