"Ellenzékiek"! Mi a mesterterv a következő választásra, talán puccs?
Az ellenzéket azért raktam idézőjelbe, mert - szándékosan(?) - olyan csengése van, mintha valami egységes valami lenne, holott egymással harcoló pártok, de inkább haveri klubbok. Ahol azért van átjárás, mert valójában nincsen ideológiájuk.
Az egyetlen ellenzéki párt, aza Mi Hazánk.
Egyébént tudom, hiába írom le, már eddig elolvasva rég "vérfideszes" vagyok, holott nem. Mi hazánkos sem. De ők legalább értelmesebbek, akármilyen műveletlen, radikálisok voltak. Ők fejlődtek.
Az "ellenzékről" ezt nem lehet elmondani.
Brahiból gyűjtöm a "ellenzéki" hűtőmágneseket (az nagyon kell egyébként, tollakkal együtt... Bár ez minden pártra/haveri klubbra igaz).
A kérdésem az lenne, hogy már tavaly alig fértek ki a kötőjeles haveri klubbok a mágnesekre, meg a szavazólapra.
Következőre mégtöbb kötőjeles moslékösszeállás lesz, külön lap kell? Vagy tényleg, mi a mesterterv?
Esetleg megint kerestek egy volt Fideszest, akinek a veresége után újra csak a családja fog kiállni?
Mivel idehánytál, te is elolvastad.
#19:
"De ez a Mihasznázás meg stb ezt is a moslékék, meg azon értékrendű emberek mondják."
Miért, a moslékozás egyébként mivel jobb? De most őszintén. Ezt meg a narancsagyúak találták ki, meg azon értékrendű emberek. (és nem, nem vagyok "baloldali" de ez a gúnynév aggatás mindkét oldal részéről megvan, kivétel nélkül)
Egyébként Fletónak már rég nem szabadna politizálnia semmilyen szinten de hát Vitya nem tüntette el, mert ha megtette volna, akkor 2/3 nem lenne, de lehet Fletó nélkül már a tavalyi választást sem húzta volna be.
Ahogy mondtam, jelenleg egyetlen vállalható alternatíva sincs, én személy szerint hacsak a tudást és az esetleges szakértelmet nézem, akkor MZP (nem az ellenzéki pártokkal) lenne esélyes, de ahogy említettem, a stílusa és sok területen a gondolkodásmódja sem jön be, tehát nem szimpatizálok vele de nem is hiszem, hogy az ország irányítása arról kellene szóljon, hogy kivel szimpatizálunk. Viszonylagos jólétet kellene tudni teremteni, szóval az hogy valaki jobb vagy baloldali, részemről teljesen mindegy. Nem vagyok keresztény, nem vagyok liberális, sem konzervatív, mindkét oldalon vannak jó és rossz meglátások, elképzelések.
#23 Ráadásul a moslék abból jött ki, hogy ha valaki összeönt teljesen különböző dolgokat, akkor abból bizony moslék lesz és nem fogyasztható emberi étel amivel meg lehet etetni a választókat.
De ez ugyanolyan mint sok más eset is maikor nem a fidesztől indult a végén mégis a fideszt hibáztatják érte. Mint sok éve amikor a kokárda viselését kezdeményezte egy civil szervezet a választásokig, aztán az mszp-s Kovács László jelentette ki a tévében, hogy ők bizony nem hordják majd a kokárdát, mert aki magán hagyja az fideszes - erre mindenkiben az maradt csak meg és azóta is azt mesélik, hogy a fidesz még a kokárdát is kisajátította. Pedig sem az ötlethez nem volt közük, sem ahhoz hogy a fideszesek hordták csak.
#23-#24: Lehet, hogy a kitalálója nem narancsos volt, de a narancsosok meg a mihasznák használják mégis ezt a kifejezést előszeretettel. :D
A lényegi része azon van, hogy a fideszesek meg a mihazánkosok annyira fel vannak akadva azon, ha rájuk vannak aggatva ilyen jelzők de ugyanúgy moslékozzák, libsizik meg gyúúúúúcsányozzák minden olyan honfitársukat, akik nem értenek velük egyet. Akkor ez mégis mivel különb? Ez volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!