Csak sztem gáz ez a Donáth Anna interjú?
Bevallom őszintén hamár a párttársai mind amatőrök, én részéről azt gondoltam, hogy valami féle potenciállal bír,de csak annyit tudok mondani róla ezután még az évértékelő után,ami pozitívum,hogy szép,de mivel ez nem szépségverseny/politika nem erről szól,ez lényegtelen.
Ez az interjú be like: Elkell kezdenünk dolgozni? Hogy mikor? Most. Sokan azt mondják,hogy holnap lesz a váltás,de nem,nem lesz. Dolgozni kell,mert dolgozni kell. Nincs messiás,mert dolgozni kell,és a dolgozni kellt vagy 100x elmondja amiben minden benne van csak a valódi munka nem.
Én Annától sokkal többet vártam,de pontosan ugyanúgy fog járni mint mzp, és 2026ban fidesz 2/3 lesz sajnos
6
Mit vársz egy telexes "újságírótól" ??
13 percig bírtam nézni. Nem tud lekötni ez a parasztvakítás.
Miért akarná az ellenzék leváltani a Fideszt? Semmi okuk nincs rá, olyan jól elvannak a megint megemelt +200 ezres fizetésükkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!