A Mi Hazànk szavazók erőszakos emberek?
több mihazánkost is ismerek, szerintem náluk higgdadtabb ember aligha van! 1 pártot ne az alapján próbáljunk már megítélni hogy milyen szvazóik vannak mert ez már neharagudj de gyerekes és nevetséges! ott a fidesz 3 millió szavazóval, biztos van köztük okos és nem okos is! most ha 3 millió közt van 1 buta akkor az összes buta lesz mi? mi ez a logika?
továbbá megszeretném említeni hogy szerintem a baloldal aki "erőszakos"
és hogy miért? sírva kiabálnak fideszes nácinak meg orbán seggnyalónak ha nem utálod a kormányt és nem rázod a segged a prideon... és hozzátenném még azt is hogy 2018 ban a baloldali csürhe a semmi ellen tüntetett, és szegény gyerekeknek adományozott szánkókat törtek szét! ez mi ha nem erőszak? ha? a mi hazánk szavazóknak általába a tolvajok/gyilkosokkal van bajuk nem pedig az átlag emberrel! ha "erőszakosnak" számít utálni 1 tolvajt avagy 1 gyilkost akkor neharagudj de minden normális ember erőszakos!
és mielőtt valami nagyokos írná hogy "homofób meg rasszisták" (amire nincs bizonyíték, sőt ez pont hogy általánosítás ami ellen "elvileg" fellép a baloldal.. lol) az nem erőszakos hogy budapest utcáin a prideon gyerekek szeme előtt transzik pucsítanak? az nem erőszakos mikor 1 öregasszonyt agyonvernek és megölnek 2 ezer forintért majd utána a baloldal fapofával odavágja: ez csak megélhetés bűnözés"
na? kérdem én, a baloldal MIT TETT? na? mit tett a hazáért? 1 konkrét dolgot mondjatok amit a nemzetért tettek! na, nem tudtok? akkor miért azt kell értelmetlen vádakkal támadni aki szépíti és tesz az országért? a kedvs kérdező avagy provokátor erre adjon választ!
Én csak a magam nevében beszélnék, meg amit én látok a Mi Hazánk pártból.
Én tipikusan az az ember vagyok, akit nehéz értelmezni a Mi Hazánkkal szembeni sztereotípiák alapján. Általában nem értik, hogy egy olyan "kedves és jóindulatú"* ember, mint én, hogy támogathat egy olyan pártot, mint az erőszakos Mi Hazánk?...
Jelentem: a Mi Hazánk (szerintem) csak az egészséges (nemzeti) önvédelmet, önvédő mentalitást képviseli, ami persze ebben a szélső balra tolódott társadalomban már szélsőségesnek tűnhet (miközben Nyugat-Ojrópában az iszlám radikálisabb csoportjainak IS "willkommenskultur" van...)
De amúgy általános az a más Mi Hazánkosoknak szóló megütközés is, hogy "Mi Hazánkos létedre", hogyhogy ilyen "elfogadó, értelmes, művelt, rendes és stb." ember vagy??
Elvileg baloldalon nagy szlogen a sztereotípiák mögé látni, de a gyakorlatban a baloldali hangadók jó nagy sztereotípia-gyártók a jobboldaliakkal szemben...
*Mások mondják rólam ezt (én meg csak remélem, tényleg ilyen vagyok).
UI.: én Mi Hazánkos rendezvényeken láttam motoros figurákat, de alapvetően nagyon kisebbségben voltak az egyszerű emberekkel szemben. // Nyilván azokon a helyeken, ahol az (általában) C-típusú honfitársainkkal szembeni önvédő erődemonstráció miatt vonultak fel egy-egy véresen komolyabb incidens kapcsán, ott valószínűleg a "motoros" jellegűek nagyobb arányban voltak jelen...
Ha erőszakos szavazókat akarod megtapasztalni, hallgass bele bármelyik atv-s betelefonálós műsorba.
Meglátod, agyból nincs sok ott, de agresszióból nem lesz hiány.
15
Mert balról mindig megkapjuk valamilyen formában, azért!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!