A nyugati ANTIFA és a magyar betyársereg összecsap? Ez igaz lehet?
Ma olvastam a cikket, hogy nem merik leadni itthon a hírt miszerint nyugatról érkezett antoifasiszták agyonvertek egy magyart. Videoval [link]
Most ha igaz akkor a magyar betyársereg felveszi velük a harcot. Ez vajon igaz lehet? Már itt tartunk? [link]
Bohóc vagy! Egy incel lúzer!
Nem állok ki semmilyen szervezet mellett. Ugyanolyan ostobák a betyárseregesek, mint az antifa libbantak.
Nem röhögtem senkin, jóember! De bírom, amikor olyat ráfogtok valakire, amit el se követett. Gratulálok hozzá!
#34 Amúgy az egész társadalmunk elég logikátlan nem? Mindenkinek jár a szabadság, kivéve a bűnözőknek, azokat börtönbe dugjuk. Ha minden embernek alkotmányos joga van a szabadsághoz akkor miért pont a bűnözőknek nem?
Ez jól tükrözi a feltevésed. Amúgy az antifa nem szimpatizál iszlám terroristákkal lol! Feketének lenni peig nem egyenlő azzal, ha náci vagy aki embercsoportokat akar kiírtani, de persze tudom hogy a nácik fejében más színűnek lenni azonos szintű bűn, így nyilván egyenlőségjelet vonnak a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!