Félholtra vertek antifák egy embert Budapesten. Haladunk nyugat felé?
Figyelt kérdés
Nyugaton vannak fehérek ellen elkövetett brutális és rasszista lincselések, végre begyűrűzött kis hazánkba is. Jó irányba haladunk a felzárkózás felé?
Vadhajtásokat kell linkeltem mert az olvasottabb médiumok szokás szerint kussoljál az esetről, vagy terelnek és jelentéktelennek állítják be
2023. febr. 11. 14:21
21/35 anonim válasza:
Tehát csak ez a két opció van, hogy vagy véletlenül vagy antifak voltak. Tényleg nekem se jut eszembe az égvilágon semmi más.
22/35 anonim válasza:
Mi a realitás? :)
Drog leszámolás nőkkel? Igen ez valóban gyakori.
23/35 anonim válasza:
Mivel még soha nem vertek antifak embereket Magyarországon, nekem nem tűnik reálisnak ez az opció, bár lehet mást értünk a szó alatt, hogy reális.
24/35 anonim válasza:
Támadták már máskor is emberekre, Magyarországon és külföldön is.
25/35 anonim válasza:
Erről a több magyar esetről mutass valamit légyszíves.
26/35 anonim válasza:
Ha külföldön támadnak antifák az nem is számít? :D :D
27/35 anonim válasza:
Ja nézzük meg, hogy külföldön jellemzően antifak vagy mások támadnak e embereket. Tippem szerint több fasiszta indíttatású támadás történt a világon, de nyilván te vagy a szakértő, hiszen maszk alapján megállapítottad, hogy antifak.
28/35 anonim válasza:
Èn nem értem mièrt kène bántani valakit csak azèrt mert embereket akar kiírtani a szexualitàsuk, bőrszínük, vagy nemzetisègük miatt.
29/35 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés, hogy melyik csapat támad több emberre.
Valószínűsítettem, hogy antifák hiszen ez a legreálisabb forgatókönyv.
Vagy ez maffia leszámolás volt nőkkel meg paprikasprayvel? Jópofa.
Ki akar embereket kiírtani szexualitásuk, bőrszínük vagy nemezetiségük miatt?
30/35 anonim válasza:
Újfent magyarázd már el, ha soha a budos életbe nem támadtak meg antifak embert Magyarországon, mi a feneert ez a legvaloszinubb? A cápákat vagy a vízilovakat miért nem sejted a támadás mögött? Más országokban sok embert támadnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!