Orbán Úr is iszik vagy csak ez a bukott Fletóka?
Figyelt kérdés
2023. febr. 10. 22:51
1/18 anonim válasza:
Nem ő inkább enni szokott bár ez szerintem eléggé meg is látszik rajta :)
2/18 anonim válasza:
Orbán nem él semmivel. A gyógyszereit se szedi rendesen, ami gyakran látszik rajta.
3/18 D-Mano válasza:
Orbán nem iszik, de az idegrendszere nincs rendben, az tuti.
4/18 anonim válasza:
Nem tudom mit csinál, de nem véletlenül nőtt ekkorára.
5/18 anonim válasza:
Az látszik Orbánon, hogy szeret inni néhanapján de nem alkoholista, megtudja állni ha kell. Ellentétben Gyurcsány egyértelműen alkoholfüggő. Orbánon inkább az idegredszeri problémák és pszichiátriai gyógyszerek hatása látszik. Hozzáteszem rühellem mindkettejüket.
6/18 anonim válasza:
Ő eszik ezért olyan mint a kisgömböc.
7/18 anonim válasza:
én nem bánnám ha végleg abbahagyná az ivást!
soha többé semmilyen folyadékot!
8/18 anonim válasza:
Nem tudom, de azèrt ha folyton be lenne b.szva az azèrt meglàtszana rajta a kèpeken vagy a rendkívüli bejelentős facebook vlogok egyikèn előbb vagy utóbb.
Szerintem akkor már inkább kokózik, vagy valami màs pörgetőszert szed (mozgàskènyszer, szàjnyalàs, nyakkendőigazítás), de azt is el tudom ròla kèpzelni, hogy a hatalmi jàtèkai èpp elèg erős drognak szàmìtanak neki.
9/18 anonim válasza:
Igen nem véletlenül mondta,hogy alapvető élelmiszer a pálinka,bár sztem ő kevesebbet mint a Fleto
10/18 anonim válasza:
Kérdező, Orbán úr mennyi krumplit ad neked egy kérdésért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!