Gulyás Gergely bejelentette, hogy 2027-re már 1 millió forint felett fognak keresni a tanárok, ezekután abbahagyják már végre a tüntizést?
"De nem élek rosszul és ezt nem éppen ezen tanároknak köszönhetem, mivel nagyjából semmi hasznosat nem tanítottak a matematikán kívül."
Téged matematikaórán tanítottak írni, olvasni, fogalmazni, helyesírni? Matematikaórán vettétek az emberi test felépítését, a molekulákat, Newton törvényeit, Magyarország tájegységeit, folyóit, hegyeit?
Az egy dolog, hogy te nem tanultad meg azt a sok hasznos dolgot, amit a tanáraid eléd tártak 8-12 év alatt, de ezért szerintem nem a tanárok a hibásak.
Akkor majd azért fognak hogy 1 misi nem elég, 15 misi kell.
"Téged matematikaórán tanítottak írni, olvasni, fogalmazni, helyesírni? Matematikaórán vettétek az emberi test felépítését, a molekulákat, Newton törvényeit, Magyarország tájegységeit, folyóit, hegyeit?
Az egy dolog, hogy te nem tanultad meg azt a sok hasznos dolgot, amit a tanáraid eléd tártak 8-12 év alatt, de ezért szerintem nem a tanárok a hibásak."
Na ennek bő fele olyan amit az átlag ember pont nem használ élete során egyszer sem.
#42: "Na ennek bő fele olyan amit az átlag ember pont nem használ élete során egyszer sem."
Például?
"A jelenlegi infláció mellett az reálértékben csökkenést jelentene."
Az infláció (tudom, ez hivatalos) 20%. Egy tanár keres nettó 200-250 ezret. Az 1 millió 400% os emelés lenne, már ha nettó 1 millió és nem bruttó 1 millió de ez a kérdésben nem volt, de azért bruttó nyilván, de ezt most hagyjuk. Tehát a bérük emelkedik 400% ot az ígéret szerint de reálbér csökkenésről beszélsz? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!