Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki áll a Debreceni tüntetések...

Ki áll a Debreceni tüntetések mögött?

Figyelt kérdés

Magyarország valaha volt legnagyobb beruházása fog megvalósulni Debrecenben. Ez nemzeti érdek, nemzetstratégiai.

Erre Gyurcsány Ferenc kiadta a parancsot a baloldalon: tiltakozzanak, és áldebreceni emberekkel hergeljenek a nemzetstratégiai fontosságú Akkumulátor gyár ellen.

Az sem érdekli Gyurcsányt és a baloldalt, illetve ezeket az áldebreceni embereket, hogy minden állításukat szakértők is meg tudják cáfolni. A baloldal Gyurcsány Ferenc parancsára és vezetésével mindent megtesz, hogy a kormány ellen hergeljen.

De Gyurcsány Ferenc és a baloldal már megbukott a katásokkal, a tanárokkal, és most az áldebreceni és orvosi kamarával is megfognak.

Ugyanis Gyurcsány Ferenc kiadta a baloldali, beépített orvosoknak is a parancsot: Hergeljenek a kormány ellen, magyar emberek élete árán is.

2023. febr. 10. 14:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
16%
Nem tudom, de azt igen, hogy amikor valami ellen egységesen tiltakozni kezd az ellenzék, akkor az biztosan jó dolog.
2023. febr. 10. 14:40
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Egy kínai akkumulátorgyár mióta nemzethy érdek?
2023. febr. 10. 14:40
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Nem lehet, hogy túl sok M1-et nézel kérdező?
2023. febr. 10. 14:41
 4/11 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy Kínai gyár de munkahelyeket teremt, növeli a GDP-t és a jövőt is biztosítja. A jövő az elektromos autókban van. Az elvileg magát zöldnek valló baloldal mégis ez ellen van, de tudjuk miért, mert Gyurcsány Ferenc ezt parancsolta.
2023. febr. 10. 14:43
 5/11 anonim ***** válasza:
98%
Nem írtad le elégszer, hogy Gyurcsány Ferenc, így nem hiteles. Nem derül ki egyértelműen, hogy Gyurcsány Ferenc áll Gyurcsány Ferenc mögött. A 7 mondatban csak 5x szerepel, hogy Gyurcsány Ferenc, pedig minimum 10x kellene. Ezért így nem jár a krumpli.
2023. febr. 10. 14:47
 6/11 anonim ***** válasza:
96%
Jaj annyira imádom ezt a gusztustalan kormány propagandát ha valaki tiltakozik az csak baloldali meg ellenzéki utasításra ugye :) ? Az véletlenül sem lehet hogy összetömörülnek emberek mert mondjuk nem egyezik az akaratuk valami miatt, engem is rengeteg minden miatt idegesít a kormány akkor ha most tüntetnék ellene akkor én is a baloldal utasítására azért picit vegyél vissza ebből mert kezd baromi idegesítő lenni mármint tényleg rohadt gusztustalan ez
2023. febr. 10. 14:49
 7/11 anonim ***** válasza:
96%
Az ilyen kérdések mögött ál-nemfideszes kérdezők állnak.
2023. febr. 10. 14:50
 8/11 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező te valami ivós játékot csinálsz és ahányszor leírod hogy Gyurcsány Ferenc, annyiszor iszol egy krumpli pálinkát?
2023. febr. 10. 14:51
 9/11 anonim ***** válasza:
91%
Hát én aztat nem tudhatom, de az a Gyurcsány Ferike nekem mindig gyanús volt.
2023. febr. 10. 14:56
 10/11 anonim ***** válasza:
3%
#2: Na mert aztán, amikor megnyílik az ötszázadik Tesco, meg MacDonalds, az mennyivel szolgálja jobban a nemzet érdekeit? Az ellen miért nem tüntettek libsik? Érdekes, hogy a nyugatnak eladjátok a lelketeket is, de egy kínai gyárat meg ördögtől valónak tartotok.
2023. febr. 10. 17:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!