Mit szóltok hozzá, Kocsis Máté ismét jól kiosztotta Gyurcsányt?
2023. febr. 10. 13:24
1/14 anonim válasza:
Mi ebben a kiosztás? Gyurcsány együtt vacsorázott vele, Orbán meg simán csak a csicskája.
2/14 anonim válasza:
Azért érdekes lenne Fletó meséje arról a vacsoráról. Már ha emlékszik persze...A vodka azt mondják kemény pia.
3/14 anonim válasza:
Szerintem amikor Szemlőhegyen körbeugrálták Klára asszonnyal, meg Totó kutyával és mindhárman hajbókoltak előtte (valamelyikük a kezét is megnyalta a nagy embernek), na az volt az igazi csicskulás.
A többi esetben csak eligazításon volt Ferenc.
5/14 anonim válasza:
Na mit csinált már Hugy0s Máté?
6/14 anonim válasza:
Mikor volt ez? Mert a google-on csak egy Gyurcsány-Putyin közös vacsorát találtam, ami 2009-ben volt. Orbán ezzel szemben még tavaly februárban is találkozott Putyinnal. Utálom Gyurcsányt, de azt még egy kormányoldali politikusról sem feltételezném, hogy azzal járatja le magát, hogy 14 évvel ezelőtti eseményeket ró fel valakinek, ekkora szánalomtenger még egy fideszes sem lehet...
7/14 anonim válasza:
Hogy is van az amikor a balosok előjönnek, hogy mit mondott Orbán 20-30 évvel ezelőtt? Ki is olyankor a szánalomtenger?
8/14 anonim válasza:
#7 Olyankor meg ők a szánalomtenger, mint azt minimális logikával magad is kikövetkeztethetted volna.
9/14 anonim válasza:
#8 Az úgy van te kutya, hogy Orbán folyamatosan saját magát saját állítólagos elveit cáfolja meg.
10/14 anonim válasza:
8) és a példa alapján még kultúrálatlan bunkók is:)
Köszi, csak olvasni akartam egy autentikus válaszolótól:)
Imádom, mikor vállaljátok magatokat, még ha a balosoknál általában a minimális logika is hiánycikk :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!