Egyébként értelmes jól szituált, nem száz százalékig elvakult tanultabb jobboldaliak miért követik facebookon a legaljáb kormánybarát propagandatermékeket?
Saját ismerősömnél látom.
Nem ilyenekre kell gondolni hogy Origó, 888, Mandiner, Vadhajtások, Pesti Srácok, hanem azokra a ténylegesen noname, uszító szennyre, amihez a nevét sem adja még az sem aki szerkeszti, ami még a fent felsoroltakhoz képest is a legalja.
Hát figy. van, aki érzelemmotiváltság alapján politizál, gyakorlatilag pl én totál semleges vagyok minden téren, nálam egyszerű pszichológiai oka van, hogy azt reagálom, ami:
Egyszerűen dühítenek a károgó, elégedetlenkedő, okoskodó, pökhendi emberek.
Van ilyen ismerősi körömben, aki szélsőjobbos zs.dózó(tőlem is rendszeresen megkérdezi, nem-e vagyok az még mindig), meg vagy orbánfóbiás, akinek kb mintha fizetnének érte, hogy minden percben kimondja a nevét.
Na az ilyeneknek nagy ívben kerülöm inkább a társaságát.
Mert a magyarokat átjárja a gyűlölet amit orbánék szítanak. Az ingerküszöbnek már nem elég mondjuk a terroristákat utálni.
Kelteni kell a feszültséget a bal oldal, a diákok, a tanárok, brüsszel, az ukránok, amerika, a nők ellen is. A magyaroknak meg ez tetszik, még akkor is ha elvileg értelmesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!