Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan érint majd minket, ha...

Hogyan érint majd minket, ha Putyin miatt csak kitör a 3. VH?

Figyelt kérdés

Nyilván mindenki tudja, hogy Putyin nagyhatalmi vágyai miatt megtámadta Ukrajnát, és nem számít neki hány orosz vagy ukrán hal meg, egyre tovább eszkalálja a háborúját. Ha a nyugati hatalmaknak elegük lesz ebből, és ők is komolyabban beszállnak a háborúba, az hogy fog minket érinteni?

Ehagyjuk a NATO-t, és az oroszok mellé állunk? Vagy NATO tagként harcolunk ellenük? Összeomlik az Európai gazdaság? Mi lesz szerintetek?

2023. febr. 9. 19:49
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
71%
Gyurcsány miatt a negyedik is kitörne!
2023. febr. 9. 19:52
 2/34 anonim ***** válasza:
63%

A világ vs Oroszország felállást én nem nevezném III. Világháborúnak. Annak a szerencsétlen nyomorultnak milyen szövetségesei vannak? Észak-Korea és Irán? Kína és India egy forró konfliktusban nem fognak mellé állni, ezt már elég világosan megüzenték neki.

Szerintem éppen elég volt, le kell rohanni Oroszországot, és el kell takarítani a rajta élősködő mocskos maffiarezsimet.

2023. febr. 9. 19:52
 3/34 anonim ***** válasza:
25%

"Mekkorát robbanna egy ATOMBOMBA Budapesten?"

https://www.youtube.com/watch?v=FkQ-l-7N1wk

2023. febr. 9. 19:54
 4/34 anonim ***** válasza:
37%
Pukkan 1-et azt jóvan.
2023. febr. 9. 19:57
 5/34 anonim ***** válasza:
19%
19:54: Budapest belvárosa még egy atomcsapás után sem nézne ki rosszabbul, mint most.
2023. febr. 9. 19:58
 6/34 anonim ***** válasza:
19%
A nyugat pofázott bele az orosz ukrán vitába. Mi közük van hozzá ?
2023. febr. 9. 19:59
 7/34 anonim ***** válasza:
80%
Rosszabbul nem is mert csak a kopár föld maradna. Mondjuk én szeretem a szabad tereket :D
2023. febr. 9. 20:00
 8/34 anonim ***** válasza:
71%
Ki fog derülni, hogy Karigeri wc-je a Blahán valójában atombunker.
2023. febr. 9. 20:01
 9/34 anonim ***** válasza:
63%

Sajnos nem Putyin miatt törne ki a világháború, hanem miattunk. 2 idegen ország konfliktusába avatkozunk bele borzasztó mértékű pénz és fegyverszállítmánnyal. A világon van még 30 ilyen háború, csak abba nem avatkozunk bele ilyen szinten. A NATO és mi nélkülünk nem lenne háború, mert Ukrajna 2022 tavaszára elesett volna. Csak mi tudunk világháborút indítani.

Azt pedig senki nem vitatja, hogy a harcot Putyin kezdte, egy szuverén országba bevonult embereket ölni.

2023. febr. 9. 20:01
 10/34 anonim ***** válasza:
92%
Engem egy költözéssel érint, jó messzire.
2023. febr. 9. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!