Dobrev Klára milyen származású lehet, bolgár, tatár, vagy esetleg zsidó?
Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 13:19
3/14 anonim válasza:
Miért merült fel Benned ez a kérdés?
4/14 anonim válasza:
Klara Petrova Dobreva néven született.
6/14 anonim válasza:
Szerintem tót, mint "Toroczkai". Nem is értem, miért nem a szélsőjobboldalon politizál - minden megvan benne, ami sikeres mihazánkossá tehetné: kommunista felmenők, idegen származás, álszentség. Már csak nevet kellene változtatnia (mondjuk Dobreviczkyre vagy Dobóra)! :-)))
7/14 A kérdező kommentje:
Mert egy hobbi családfakutató vagyok, ezért kérdeztem meg...:D
2023. febr. 9. 14:07
8/14 anonim válasza:
Klara Petrova Dobreva néven született Szófiában. Apja bolgár, a mama pedig Apró Piroska.
9/14 anonim válasza:
Akkor viszont nem a "Családi" kategóriába kellett volna feltenni a kérdést? A politikához mi köze van Valakinek a családfája?
10/14 anonim válasza:
#9 Magyarországon az alapján szavaznak a prolik, hogy ki számít a nürnbergi törvények szerint zsidónak. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!