Gyurcsány Ferenc ténylegesen megőrült?
Évindító beszédében azt mondta aki támogatja a Fideszt szégyellje magát, és megkérte a DK-t, hogy listázza a fidesz támogatóit.
Ez konkrétan a demokrácia lábbal tiprása, ilyesmire csak diktátorok és tébolyult megalomán önjelölt mexikói drogbárók képesek…
Te hülye vagy. Én eddig minden választáson a Fideszre szavaztam. Senki nem listázott soha. A szomszédom nagy Fleto fan… őt se listázta senki…
Téged?
Ja gondolom nem… csak a szádat téped!
Listázza, mert a fidesz is tiltólistára rak embereket, akiket veszélyesnek tart.
Ha mindenki listázva lesz, akkor már nem lesz értelme a listának.
Érdekes, hogy egy Gyurcsányra vonatkozó kérdésnél minden válasz a Fideszről szól:) Ezeknek a szerencsétleneknek milyen becsípődésük van, hogy mindenben, mindenhol Orbánt látják?
Valljátok be kedves ellenzékiek, titokban szerelmesek vagytok a Fideszbe:)
Csak szólok: jön a Valentin nap, vegyetek virágot is.
Tehát, amikor Gyurcsány eljut 12 évnyi fideszes kormányzás után, hogy szerinte azt kell csinálni, amit a fidesz lassan évtizedek óta csinál, akkor ő megőrült, de a fidesz nem. :DDD
"Én eddig minden választáson a Fideszre szavaztam. Senki nem listázott soha."
Azért mert te nem tudsz róla, még létezik.
Bizony, adott esetben szépen azt is írják, hogy FB-on ki mit like-ol be és ez alapján tartanak fenn a fidesznél a választókról egy profilt.
Ebben a profilban vezetik, hogy mennyire mozgósítható az adott személy, mik az elérhetőségei stb.
Igen, el illegális és ezt használja a fidesz.
Hangfelvételek és videók is bizonyítják, hogy ez létezik: [link]
12-es, Bocsi, de elképzelem, ahogy ül a bunkó otthon egy sámlin a panelban, valahol a 8. emeleten, 42 négyzetméteren és egy csivavának mondogatja napokik, hogy Óbánviktor, óbánviktor....harapj morzsi, harapj, torokra:)
Sivár egy életed lehet :)
Aztán jön szegény postás, hogy Bátyám, meghoztam a nyugdíjkiegészítést, amiről Óbánviktor beszélt a tévében, erre a csivava nekiesik.
Mézgacsalád 2023.
" Gyurcsány Elmebeteg "
Nincs mit tenni. Nézd meg régi videóit, nem kell szakembernek lenni, hogy felismerd a pszichopata és a roggyant elme kétséget kínzáró jellemzőit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!