Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ebben a sálban mi volt a durva?

Ebben a sálban mi volt a durva?

Figyelt kérdés

[link]

Amikor ezt Orbán posztotla akkora felháborodást keltett mint az orosz támadás.

Most ebben mi a durva? Isten ments, hogy beállítsatok valamilyen fidesz nyalónak, de igen is rendes volt Viktortól hogy ebben volt! Ha Jakab Péter, Márki Zay Péter, Vona Gábor fog ilyenben posztolni ugyanúgy fogom ezért tisztelni!

Azt mondja már meg valaki minek háborodtak fel ezen országok? Pl románia, Szlovákia, horvátország? Csak nem azért mert ők azon a területen élnek ami egykor Magyar volt? Ebben semmi durva nem volt, nincs benne szégyellni való!

2023. febr. 7. 12:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ez a finn miniszterelnökös dolog is felháborító!

Egy politikus ugyanúgy elmehet bulizni mint egy ügyvéd én úgy vagyok vele

2023. febr. 7. 18:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Még egyszer: ha az official fb olaladra kirakod a képet, az már nem igazán magánügy.

Amúgy én azzal egyetértek, hogy a privát életben mindenki azt csinál, amit akar, de szerintem ő ezt teljesen szándékosan csinálta.

2023. febr. 7. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!