Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van, az ,hogy az EUban...

Miért van, az ,hogy az EUban csak a magyarok szeretnék azt, hogy legyen elfoglalva Ukrajna, és végre legyen orosz gyarmat?

Figyelt kérdés

Lengyelország, Szlovákia, Csehország lakossága is azt szeretné oroszok menjenek haza ne legyenek Ukrajna területén. A nyugati országok lakossága szinte teljes egésze azt akarja Ukrajna független ország legyen.

Egyedül mi magyarok a többségi társadalom, szeretnénk, azt ,hogy Ukrajna legyen újra úgy mint a Szovjetunióban, legyen Oroszországhoz csatalova, és Moszkvából irányítsa Putyin.

2023. febr. 7. 12:07
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudom honnan vetted.Nekem az echte osztrák ismerőseim is ezt szeretnék.A svajci rokonom és ottani születésű csaladja feleségének rokonai is.
2023. febr. 7. 12:48
 12/34 anonim ***** válasza:
32%

Hát én meg megkérdezhetem akkor, hogy vajon miért a magyar kormány sürgeti egyedül jó ideje a minimum tűzszünetet, illetve a béketárgyalásokat??

Hmmm....

2023. febr. 7. 12:49
 13/34 anonim ***** válasza:
84%
Imádom ezt. Ha nem vagy Zelinszkijjel akkor Putyinnal vagy és fordítva.
2023. febr. 7. 12:49
 14/34 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem a magyarok sem szeretnék ezt. Van egy hangos kisebbség, aki ezt harsogja, de a többség nem gondolja így. Aki igen, az is nagyrészt a kormánypropaganda miatt. Hogy a kormánymédia miért ezt hirdeti, az viszont számomra is rejtély.
2023. febr. 7. 13:03
 15/34 anonim ***** válasza:
4%
@1 Milyen olcsó nyersanyaghoz? Ha mi kapjuk a legolcsóbb nyersanyagot Európában, akkor miért nálunk (talán) a legdrágább az üzemanyag egész Európában?
2023. febr. 7. 13:38
 16/34 anonim ***** válasza:
55%
Ezt csak fidesz és kádár népe akarja.
2023. febr. 7. 13:38
 17/34 anonim ***** válasza:
2%

@12

"Hát én meg megkérdezhetem akkor, hogy vajon miért a magyar kormány sürgeti egyedül jó ideje a minimum tűzszünetet, illetve a béketárgyalásokat??"

Egyszerű a dolog, mert most az oroszok benn vannak Ukrajna területén. Ha most lennének béketérgyalások, akkor ez jó eséllyel így is maradna, és akkor Orbán feje benne maradhatna Putyin fenekében.

2023. febr. 7. 13:43
 18/34 anonim ***** válasza:
85%

17 Tehát a többiek megvárják, amíg az oroszok kimennek, és utána kezdenek béketárgyalásokat?

Hihetetlenek ezek a nyugati lángelmék.

2023. febr. 7. 13:45
 19/34 anonim ***** válasza:
23%
Mert csak itt nem lettek feloldva az ügynökakták amivel putyin exKGB-s pincsivé tehette volna az aktuális kormányt. A nyugati blokk pedig alapból nem közösködik egy szaros népirtó diktátorral.
2023. febr. 7. 14:26
 20/34 anonim ***** válasza:
64%

@18 Hát ez lenne a normális, nem? Az agresszor takarodjon haza a saját országába, utána lehet tárgyalgatni, addig mégis, miről kellene?

Kíváncsi lennék, akkor is ezt a nagy békepártiságot szorgalmaznád-e, ha az ukránok agresszorkodnának orosz területeken.

2023. febr. 7. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!