Miért van, az ,hogy az EUban csak a magyarok szeretnék azt, hogy legyen elfoglalva Ukrajna, és végre legyen orosz gyarmat?
Lengyelország, Szlovákia, Csehország lakossága is azt szeretné oroszok menjenek haza ne legyenek Ukrajna területén. A nyugati országok lakossága szinte teljes egésze azt akarja Ukrajna független ország legyen.
Egyedül mi magyarok a többségi társadalom, szeretnénk, azt ,hogy Ukrajna legyen újra úgy mint a Szovjetunióban, legyen Oroszországhoz csatalova, és Moszkvából irányítsa Putyin.
Hát én meg megkérdezhetem akkor, hogy vajon miért a magyar kormány sürgeti egyedül jó ideje a minimum tűzszünetet, illetve a béketárgyalásokat??
Hmmm....
@12
"Hát én meg megkérdezhetem akkor, hogy vajon miért a magyar kormány sürgeti egyedül jó ideje a minimum tűzszünetet, illetve a béketárgyalásokat??"
Egyszerű a dolog, mert most az oroszok benn vannak Ukrajna területén. Ha most lennének béketérgyalások, akkor ez jó eséllyel így is maradna, és akkor Orbán feje benne maradhatna Putyin fenekében.
17 Tehát a többiek megvárják, amíg az oroszok kimennek, és utána kezdenek béketárgyalásokat?
Hihetetlenek ezek a nyugati lángelmék.
@18 Hát ez lenne a normális, nem? Az agresszor takarodjon haza a saját országába, utána lehet tárgyalgatni, addig mégis, miről kellene?
Kíváncsi lennék, akkor is ezt a nagy békepártiságot szorgalmaznád-e, ha az ukránok agresszorkodnának orosz területeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!