Tót László Mi Hazánkja miért akarja betiltani a Netflixet?
1: Toroczkai a neve
2: ha a születési nevére gondoltál az "tóth" nem "tót"
3: a netflix tele van propagandával, az lmbtq és egyéb baloldali propaganda özönlik rajta!
4: a társadalomra kártékony dolgokat mindig tiltották! ezért nincs például nácizmust, kommunizmust vagy terrorizmust éltető műsor se! de ha ennyire zavar téged a szabadság kedves kérdező, akkor kérdeznék 3 dolgot
1: mit szólsz ahhoz hogy az európai unió betiltotta az orosz médiákat
2: mit szólsz ahhoz hogy gyurcsány ferenc és a baloldal szerint listázni kéne a fidesz szavazókat
3: mit szólsz ahhoz hogy a mi hazánk programjába benne van a teljes média szabadság, ergo 1 párt se közelíthetne meg 1 médiát se! a médiát szabadabbá akarják tenni!
miután ezekre érdembeli választ adsz majd utáni beszélhetünk arról hogy a "én meleg vagyok és így jobb vagyok" műsort miért kell betiltani :)
mert 1 társadalmat elnyomin rosszabb mint tönkre tenni? te agyoniskolázott degenerált
nézd meg amerikát! és akkor látni fogod :)
17
Szerintem nem szégyen, sőt, kimondani hogy rossz irányban megyünk.
A netflix a nagy igyekezetben élen jár a woke ideológia terjesztésében.
Én is károsnak tartom.
A tartalomszolgáltatást nem.
Az innovatív, de magát a tartalmakat már sokszor viszont igen.
lepontozhattok de igazuk van.
A netflix egy kártékony propagandafelület.
És amit itt páran nem írtak rosszabb, mint a köztévé propaganda média.
Hogy miért is?
A netflix az lmbtq meg blm stb propagandáit úgy próbálja belédverni, hogy általad megkedvelt színészek vagy filmbeli fiktív karakterek által tálalja ezeket és így az agyadban jobban elmélyül.
És igazuk van a többieknek lassan nincs ott olyan műsor amibe nincs lmbtq meg blm propaganda.
És ez nemcsak a netflixre hanem az hbo-ra vagy disney+-ra is ugyanígy igaz.
Ja és még valami.
Ezek a nyugati médiaóriások a sorozataikban még azt is beléd sulykolják, hogyha nincs diplomád egy senki vagy. Tehát azt sulykolják az emberbe, hogyha van egy jó szakmád amit szívvel lélekkel csinálsz pl szakács, kőműkes, informatikus attól még egy alsóbbrendű akármi vagy.
És a sok fiatal erre tapsol mert a kedvenc színésze ezt meg azt mondta..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!