Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért is lenne az jó az...

Miért is lenne az jó az ellenzéknek, ha Gyurcsány visszavonulna a politikától?

Figyelt kérdés
Már rengetegszer olvastam ilyesmi választ a legkülönbözőbb kérdések alatt, hogy "senki sem tesz többet a Fidesz 2/3-okért mint Gyurcsány, azzal, hogy nem vonul vissza a politikától". Miért lenne jó az az ellenzék számára, ha Gyurcsány visszavonulna a politikától? Mit nyernének vele az ellenzékiek, milyen - számukra - pozitív változást hozna egy ilyen lépés Gyurcsány részéről?

2023. febr. 7. 03:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
36%

#49 "

Most azt fogjuk kipróbálni, hogy az ellenzék kizárólag a balliberális szavazókra fog koncentrálni, akiket hitelesen egyedül a dk képvisel. A dk-nak csak rájuk kell fókuszálni, a kiábrándult fideszeseket nem kell meggyőzni semmiről. Ők nem a mi világunk, nem a mi kutyánk kölyke. Ők menjenek, szavazzanak a fideszre, a mi hazánkra vagy maradjanak otthon. És takarodjanak a valódi ellenzékből."

Értem.

Szóval most megcéloztátok a 20%-os eredményt a következő választáson? Mint az agresszív pali aki megálláskor lerepül a biciklijéről és irgalmatlanul pofára esik, majd amikor sajnálkozva/nevetve körbeállják mások akkor elkezd kiabálni, hogy 'én így szállok le, ba..meg!'?

OK, nekem jó ez így. Akkor legközelebb fidesz-kdnp 4/5 lesz. Szuper!

2023. febr. 8. 07:16
 52/80 anonim ***** válasza:
28%
51: szeretnéd te, ha csak 20 százaléknyian lennénk. Nyilván, csak 20 százalék a nem jobboldali szavazók aránya az országban. Akkor nektek nem kell aggódni, hátra dőlhettek. A fidesznek is kár annyi pénzt önteni a propagandába, hiszen ti jóval többen vagytok ebben az országban. Ugyebár.
2023. febr. 8. 08:42
 53/80 anonim ***** válasza:
31%
Csak kíváncsísàgból ki kerestem a 2018 választási adatokat. Összefogás nélkül szereztek 2018-ban majdnem 2,5 millió szavazatot. Ha hiteles adatok vannak fent. 2022-ben az összefogás benne a Dk-val elért 1,95 millió szavazatot. Namost ha az arányokat nézed a Dk- nak van jó esetben 3-4 százezer biztos szavazója? Nem így gondolod? Mire alapozod, hogy a Dk esélyes lenne?
2023. febr. 8. 10:04
 54/80 anonim ***** válasza:
0%
Például onnan, hogy egyik választáson sem vettem részt masszív balliberális ellenzékiként. Mert 12 éve arra várok, hogy legyen egy nagy párt, mint 2010 előtt. Akik elvisznek a hátukon egy kormányzást. És ezzel nem vagyok egyedül. Egyébként tudjuk, hogy féltek tőlünk. 12 év után akkor éreztem először, hogy a fidesznél idegbe jöttek, amikor bejelentette a dk az árnyékkormány megalakítását.
2023. febr. 8. 10:22
 55/80 anonim ***** válasza:
25%

54.

Szerintem azon csak nevettek egyet, mert kifejezetten vicces.

2023. febr. 8. 10:25
 56/80 anonim ***** válasza:
0%
Ha ettől jobban érzed magad. Akkor gondold azt, hogy elenyészően kevesen vagyunk. És akkor nyugodtan alszol.
2023. febr. 8. 10:26
 57/80 anonim ***** válasza:
31%

56.

Háháháhá :D A választások nem azt mutatják, hogy hemzsegne az ország a DK rajongóktól.

Egyetlen kivétel az Idősek Otthona, ott is az a részleg ahol a 75 felettiek vannak. Na, náluk sok esetben tényleg igaz a 100%-os DK, és azon belül is Gyurcsány Ferenc támogatottsága.

2023. febr. 8. 10:31
 58/80 DK-s ***** válasza:
17%

#57-nek:

Meddig kínlódsz még?

A legnagyobb szavazat-arányú párt a fidesz, utána a DK következik.

Az összes többi csak utánunk.

2023. febr. 8. 10:51
 59/80 anonim ***** válasza:
31%

58.

Ja, hát hajrá, lehet kormányt dönteni. Mindig eljátsszátok az alábbit:

Vereség - bemagyarázás, hogy ez egyvalaki hibája volt, akitől megválunk - reménykedés - összefogás - elhitetjük magunkkal, hogy nyerünk, bár minden előrejelezés azt mutatja, hogy nem - vereség, amit majd ráfogunk egyvalakire.

2023. febr. 8. 10:52
 60/80 DK-s ***** válasza:
17%

#59-nek:

Gyönyörűen illusztráltad az összes többi ellenzéki párt viselkedését.

Nálunk még SOHA nem lett bűnbak kikiáltva vereség miatt, és nem is lesz.

A többi ellenzéki párt szerint pedig mindig van valaki, aki miatt vesztettek. Ez pedig szerintük a DK. De a támogatottsági arányokat elnézegetve a bolhák köhögnek az elefántnak.

Szánalmas.

2023. febr. 8. 10:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!