Miért is lenne az jó az ellenzéknek, ha Gyurcsány visszavonulna a politikától?
#49 "
Most azt fogjuk kipróbálni, hogy az ellenzék kizárólag a balliberális szavazókra fog koncentrálni, akiket hitelesen egyedül a dk képvisel. A dk-nak csak rájuk kell fókuszálni, a kiábrándult fideszeseket nem kell meggyőzni semmiről. Ők nem a mi világunk, nem a mi kutyánk kölyke. Ők menjenek, szavazzanak a fideszre, a mi hazánkra vagy maradjanak otthon. És takarodjanak a valódi ellenzékből."
Értem.
Szóval most megcéloztátok a 20%-os eredményt a következő választáson? Mint az agresszív pali aki megálláskor lerepül a biciklijéről és irgalmatlanul pofára esik, majd amikor sajnálkozva/nevetve körbeállják mások akkor elkezd kiabálni, hogy 'én így szállok le, ba..meg!'?
OK, nekem jó ez így. Akkor legközelebb fidesz-kdnp 4/5 lesz. Szuper!
54.
Szerintem azon csak nevettek egyet, mert kifejezetten vicces.
56.
Háháháhá :D A választások nem azt mutatják, hogy hemzsegne az ország a DK rajongóktól.
Egyetlen kivétel az Idősek Otthona, ott is az a részleg ahol a 75 felettiek vannak. Na, náluk sok esetben tényleg igaz a 100%-os DK, és azon belül is Gyurcsány Ferenc támogatottsága.
#57-nek:
Meddig kínlódsz még?
A legnagyobb szavazat-arányú párt a fidesz, utána a DK következik.
Az összes többi csak utánunk.
58.
Ja, hát hajrá, lehet kormányt dönteni. Mindig eljátsszátok az alábbit:
Vereség - bemagyarázás, hogy ez egyvalaki hibája volt, akitől megválunk - reménykedés - összefogás - elhitetjük magunkkal, hogy nyerünk, bár minden előrejelezés azt mutatja, hogy nem - vereség, amit majd ráfogunk egyvalakire.
#59-nek:
Gyönyörűen illusztráltad az összes többi ellenzéki párt viselkedését.
Nálunk még SOHA nem lett bűnbak kikiáltva vereség miatt, és nem is lesz.
A többi ellenzéki párt szerint pedig mindig van valaki, aki miatt vesztettek. Ez pedig szerintük a DK. De a támogatottsági arányokat elnézegetve a bolhák köhögnek az elefántnak.
Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!