Pretorius25 kérdése:
Szerintetek Orbán kilépteti Magyarországot az EU-ból?
Figyelt kérdés
2023. febr. 4. 22:47
11/17 A kérdező kommentje:
" Az egész politikája arra épül, hogy kiszipolyozza az EU-s pénzeket, így eléggé vicces lenne kilépni belőle. "
De nem kap pénzt, nincs mit kiszipolyoznia. Cserébe beleszólnak lépten- nyomon a politikájába. Tehát az egyetlen érdeke van a bennmaradás mellett, a pénz, de ez az egyetlen sem teljesül. Így már nem is tünik olyan lehetetlennek hogy hosszútávú célja kilépni az EU-ból!
2023. febr. 11. 13:24
12/17 NTBS válasza:
Szerintem nem. Pedig nem biztos, hogy annyira rossz lenne.
13/17 anonim válasza:
#12 nem veszekedni akarok csak őszintén kíváncsi vagyok
Mi az, amitől hajolsz afelé, hogy annyira nem lenne rossz?
Van valami ami szerinted objektívan jobb/megoldható lenne ha kilépünk az EU-ból.
Van valami ami szerinted objektívan rosszabb/nem megoldható amíg az EU-ban vagyunk?
14/17 anonim válasza:
Sajnos nem. De ha kifognám az aranyhalat, biztos, hogy az lenne az egyik kívánságom a háromból.
15/17 A kérdező kommentje:
Ha én kifognám az aranyhalat, az én 3 kívánságom közül egy sem vonatkozna a politikára!
2023. márc. 6. 14:43
16/17 anonim válasza:
15-ös, engem azért megkísértene egy pillanatra, hogy a 3 millió Fideszes teleportálódjon Szibériába, kedvenc országukba.
17/17 A kérdező kommentje:
16-os. Értem a kísértést, de ha Te életedben csak 3-at kívánhatnál, akkor valami olyat kívánnál ( gondolom én ) ami a Te személyes életedet teszi jobbá. ( mit tudom én: örök élet, örök fiatalság, tökéletes egészség, sebezhetetlenség, 100 milliárd dollár stb. ilyesmik )Nem pedig számodra ismeretlen 3 millió embert teleportálnál.
2023. márc. 6. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!