Szerintetek is diszkriminatív az a név, hogy "Mi Hazánk"? (Olvasd el a megjegyzéseket, mielőtt anyázni kezdesz)
Választ kérek, és nem szigorú kioktatást.
Szerintem igen, mert azt sugalmazza, hogy ez a "Mi Hazánk", de nem a "Ti Hazátok". Toroczkaiék ideológiája szerint Magyarország a fehér keresztény ember hazája, aki meg nem fehér és nem keresztény, annak ez nem a hazája. Ezért gondolom, hogy diszkriminatív mind a név, mind az ideológia is.
Ez egy név.
Ahogy a DK meg Demokratikus Koalíció és közben nem koalíció és egyáltalán semmi köze a demokráciához.
A pártok, szervezetek olyan nevet választanak ami szerintük kifejezi a szándékaikat. Hogy ezt ki hogyan értelmezi az a másikat minősíti nem a név választóját.
A Mi Hazánk neve azt mutatja, hogy NEKIK fontos a hazájuk, nem mást. Sehol nincs benne olyan, hogy CSAK az ő hazájuk lenne. Nekem is hazám és jó, hogy van párt - akkor is ha nem értek velük egyet - akiknek szintén fontos. Épp úgy ahogy ki nem állhatom a dk-t, de mégis jó dolog, hogy legalább annyira fontosnak tartják a demokráciát hogy a nevükben szerepeljen, ha már máshol nem.
A nem fehér embereknek is megvan a hazája Afrikában, Ázsiában stb. Mi , fehérek sem akarjuk elbitorolni az ő hazájukat, ők se tegyék ezt a miénkkel.
Aki meg nem keresztény, azt szintén nem lehet hazafinak tekinteni. Aki nem hisz egy vallásban, abból a hazába vetett hit is hiányzik. Ez a libsi, ateista hullám nagyon sok emberből kiölte a nemzeti öntudatot, és az érzéseket. Mindenben teljes mértékben igaza van a Mi Hazánknak, mondom ezt úgy, hogy nem vagyok a szavazójuk. De szerintem ezt az elvüket a Fidesz is osztja.
Demokratikus Koalíció - azt sugalmazza, hogy ők a demokratikusok, minden más koalíció nem az. (szinte olyan mintha azért lett volna ez a nevük, hogy be kelljen venni őket az összefogásba)
LMP - Lehet Más a Politika - azt sugalmazza, hogy rajtuk kívül mindenki más korrupt.
Nem az. Nettó hülyeség az egész eszmefuttatás.
Lapozhatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!