Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az RTL "melegjogi" tisztogatás...

Az RTL "melegjogi" tisztogatásba kezdett volna? Igaza lehet Lakatos Márknak?

Figyelt kérdés

„Hogy fog így a Reggeli Oscart kapni? Vagy már jön a tavasz és nem kell a fűtés?”

„Tragikus hirtelenséggel kaptuk a hírt, hogy Járai Máténak is taka van a Reggeliből. Én oda is kommenteltem gyorsban, hogy hát, üdv a klubban. A viccet félretéve, most, amikor Hollywoodban már konkrétan azt is előírják, hogy hány melegnek, transznak és egyébnek kell lenni egy stábban ahhoz, hogy Oscar-díjat kapjon egy film, én nem tudom, hogy a Reggeli vezetősége hogy meri ezt megtenni, hogy ilyen melegjogi tisztogatásokat végez!?”

Az RTL ami egy liberális TV valóban miért tenne ilyet? Igaz lehet vagy csak a személyekkel volt probléma? [link]

2023. febr. 2. 08:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Szerintem is túl lett gondolva ez Reggelis botrány. Az RTL-nél soha nem volt igazán kiemelt ez a műsorsáv, nem is törekedtek itt piacvezető szerepre. Amikor kormányunk beleállt a melegekbe, akkor kezdte az RTL védelmébe venni őket, amit láthatóan túltoltak. Ez már átüti a legtöbb magyar ingerküszöbét és ezúttal nem pozitív értelemben.

Nekem személy szerint nincs bajom a melegekkel. Valószínűleg van is ilyen ismerősöm, talán több is. Senki nem tehet róla, hogy van egy ilyen rendellenessége, mert mondjon bárki bármit, ez az. Azzal viszont már igen, ha ezt naponta az orrom alá dörgölik és még el is várják, hogy én legyek toleráns és érezzem magam rosszul, ha szerintem ez nem természetes. Ez az ő magánügyük. Ha csendben, egymás közt megoldják ezt, azzal semmi baj nincs.

A legtöbb magyar ezzel valahogy így van. Addig elfogadó, amíg őt kihagyják belőle. Ezt a határt lépte át az RTL és ez hiba volt. Főleg most, hogy a TV2 is magára talált. Ezt a hibát próbálják most orvosolni, ami egy teljesen logikus és indokolt lépés.

2023. febr. 26. 07:33
 22/24 anonim ***** válasza:
Minden embernek többféle arca van, az adás rendezőjének (vagy kinek) a feladata, hogy adott személyek figyelmét felhívja arra, hogy magatartásuk, viselkedésük melyik oldalára fektessék a hangsúlyt.
2023. ápr. 14. 12:42
 23/24 anonim ***** válasza:
Az RTL-ről igazából tudni lehet, hogy folyamatosan kiáll a melegek mellett és a stábnak kb. fele melegekből áll. Úgyhogy ez Márktól óriási bullshit, gyerekes sértődöttségével vagdalóznia és hírnevet gyártania kellett.
2023. ápr. 20. 09:31
 24/24 anonim ***** válasza:
Amúgy csak rendellenességre: spiritualitás és buddhizmus szerint megírt életút, minden komoly kapcsolat előre elrendeltett, így Isten szemében nem rendellenesség. :-) Most már egyre több normálisabb keresztény is kezd így vélekedni.
2023. ápr. 20. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!