Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Isten országában, hogy a...

Isten országában, hogy a fenébe derülhetnek ki ilyen súlyos részletek?

Figyelt kérdés
[link]

2023. febr. 2. 07:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%

Az a fidesz országa, minden hivatalban mamelukok vannak, és kíméletlenül kihasználnak mindent a politikai ellenfelek ellen.

Ezért rossz a 2/3, a túlhatalom, hogy nincs ellensúlya a maffiakormánynak.

2023. febr. 2. 07:43
 2/24 A kérdező kommentje:
Én ezzel tisztában vagyok, de egy nyomozás közepén -még tárgyalás sem volt, csak nyomoz az ügyészség-, hogy a fenébe tud a sajtóban egy ilyen anyag megjelenni?
2023. febr. 2. 07:50
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
2: ez érdekes, hogyan szivárognak ki ezek, esélyesen a szerveknél sincs oda mindenki a fideszért, és kiadják az ellenzéki sajtónak az anyagokat
2023. febr. 2. 08:06
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi 10+ éve a Sátán országa vagyunk. A rendes emberek folyamatosan mennek el külföldre, a kormányunk minden baráti-szövetséges országgal összeveszik, hazudozik, stb.

Nézd meg kik ma Magyarország "barátai".... Oroszország, Azerbajdzsán, Szerbia, meg valamelyik afrikai ország, vagy törzs.

2023. febr. 2. 08:08
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha megnézitek a fasizmus ismérveit, akkor azt látjátok hogy Magyarországo pontról pontra teljesíti azt.
2023. febr. 2. 08:10
 6/24 A kérdező kommentje:
Én azon gondolkodom, hogy ennek ilyen belső leszámolás szaga van, de egy ilyen szituból, nem tudom ki jön ki jól cégen belül, amikor maga a cég is lassan becsődől?
2023. febr. 2. 08:11
 7/24 anonim ***** válasza:
56%

Mondjuk kedves tőled, hogy Isten országának nevezed, csak sajnos kevered a fogalmakat mint a legtöbben, akik hallanak valami érdekes és elő akarják adni, mintha okosak lennének :)

Isten országa a menyország, megnyugodhatsz, ott ilyen nem fordul elő.

Kár a politikát és a vallást keverned, főleg, ha ennyire sem vagy képben.

2023. febr. 2. 08:22
 8/24 A kérdező kommentje:
Elnézést, megyek is teológiát tanulni a fidesz központba...
2023. febr. 2. 08:24
 9/24 anonim ***** válasza:
4%

Látod, milyen tudatlan vagy? Nem tudod hol mit tanítanak?

Hát a DK központ mindenkit lebutít?

2023. febr. 2. 08:26
 10/24 A kérdező kommentje:

Elmegyünk a kérdés mellett és az, hogy hol tanitanak teológiát, nem a kérdéskörbe tartozik.

Térjünk vissza a korrupcióhoz és, ahhoz, hogy, hogy derülhetett ez az egész ügy ki.

2023. febr. 2. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!