Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van, aki még most sem hiszi...

Van, aki még most sem hiszi el, hogy a baloldal szabad kezet adna az LMBTQ-lobbinak, ha ők lennének kormányon?

Figyelt kérdés
Néző László nemcsak néz, de a lényeget is remekül látja: [link]
2023. febr. 1. 15:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%

Sz-rok az LMBTQ lobbira.

Semmilyen szempontból nem érint.

Se nem vagyok b-zi, se nem vagyok átoperált Apache harci helikopter.

Se nem vagyok kamukeresztény vagy látens b-zi, hogy sikítófrászt kapjak egy transzitól vagy egy pride-tól.

Az viszont nagyon is érint, hogy a tetves fidesz ellopja az adómat és arra költi, hogy stadionokat építget, meg saját magának hatvanpusztai birtokokat meg jachtokat meg luxusbirtokokat meg a fél balaton partot felvásárol.

2023. febr. 1. 16:18
 12/17 anonim ***** válasza:
89%
Kit érdekel őszintén? Most komolyan jobb amúgy egy olyan országban élni ha nincs LMBTQ tehát tízezer emberből egy akinek a te életedhez semmi köze nem válthat nemet törvényesen, cserébe nézd meg hol tart a gazdaság, mekkora az infláció milyen árak vannak. Nemtudom hogy téged ezek hogy nem zavarhatnak, de engem valahogy baromira jobban érdekel az, hogy mennyit fizetek és mennyi pénzem marad, mint hogy Nagy Pista Debrecenben, szeretné nővé operáltatni magát, ne haragudj de tényleg csak a legostobább ember foglalkozik más nemi beállítottságával, szomorú hogy a kérdésed alapján te is ide sorolod magadat
2023. febr. 1. 16:21
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Ha választanom kéne két ország között , ahol az egyikben a melegek nincsenek elnyomva, jogegyenlőség van, ÉS még felelősségre is vannak vonva a korrupt tolvaj álszent politikusok, és stabil gazdasága és pénze van, ahol az emberek (a tanárok és egészségügyi dolgozók is!!) meg vannak becsülte, és méltó fizetést is kapnak, és egy olyan között, ahol romokban az oktatás, az egészségügy, a nyugdíj rendszer is omladozik, viszont sz@rrá lopja a kormánypárt az országot, és még ellenséggé is tesz különböző kisebbségeket, és a gazdaságot is szétb@ssza, akkor bizony az előbbit választanám.
2023. febr. 1. 16:46
 14/17 anonim ***** válasza:

Tudjunk már azért különbséget tenni jelenségek között!

Más az, ha kötelezővé teszi bárki is ezt, - mert azzal semmi szín alatt nem értek egyet!

És megint más, ha nem köteles ennek megfelelni bárki is, - ugyanis akkor az intézmények hozhatnának döntést arról, hogy vevők-e erre az egészre vagy sem és akkor az emberek úgy intéznék a környezetüket, ahogyan az értékrendjük diktálja. -Magyarul lenne opciójuk arra, hogy elhatárolódjanak a jelenségtől, - ha így gondolják jónak! Ez járható!

2023. febr. 2. 08:29
 15/17 anonim ***** válasza:

Én csak egyet nem értek: katolikus családban nőttem fel, mégsem sérti az érzékenységemet, ha mecsetet látok egy városban, vagy eltakart hajú nőt, vagy kipát egy férfi fején, vagy szent elefántot, vagy nyulak évét ünneplő kínaiakat...

Miből gondolják egyes politikusok, hogy a más vallásúak érzékenységét sérti a kereszt meg a Karácsony???

2023. febr. 19. 15:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát a muszlimokét biztos nem sétri. Szaúd-Arábiát (mely az USA leghűbb kutyusa) kivéve az összes muszlim országban vannak templomok. Valahogy nem zavarja a muszlimokat a kereszt meg a templomok a saját országukban sem. De még a Korán is a "Könyv Népe"-ként hivatkozik a keresztényekre.

Viszont van két vallás, mely híveit nagyon is irritálja a kereszt meg minden ami a kereszténységhez köthető, ennek követői már a puszta látványától is rosszul vannak és addig nem nyugodtak amíg el nem pusztítják az összeset. Ez a két vallás pedig a liberalizmus és a kommunizmus.

2023. febr. 19. 17:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy LMBTQ lobbi. Csupán egy hangos kisebbség követelőzik. Ilyen az inódentitáspolitika mind a jobb-, mind a baloldalon.
2023. febr. 19. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!