A mi hazánk miért ilyen fura?
Folyamatosan a szabadkőművesekkel foglalkoznak, amerikát és ukrajnát cseszegetik.
Miért nem foglalkozik inkább a fidesz korrupcióval és az egész ország tönkretételével? Vagy azzal hogy oroszország európát fenyegeti atombombákkal meg háborúval? Miért akarnak ők is olyan béket, hogy az ukránok adják át a területeiket?
Pont a nagy hazafiaktól várnánk el a lengyel hozzáállást, hogy a haza mind felett és nem engedünk az agresszoroknak.
Olyan jó párt lenne ha olyan dolgokkal foglalkoznának ami napiszinten teszi tönkre a magyarokat és nem gyíkembereket kergetnének meg az oroszokért kűzdenének...
Akkor szerinted miért jelentették fel a kormányt, ha annyira nem érdekli őket a korrupció
Bevan merve h a tamogatoik ezt akarjak hallani, nagyjabol az osszes part igy mukodik. A fidesz a legjobb benne, o lo a legszelesebb kozonsegre, ok merik legjobban h mit gondol a csocselek es az alapjan politizalnak.
Ami szamit a hatalom es vele jaro penzek, minden mas a csocselek fele egy szinjatek.
A korrupcióval is fogalkoznak, jóval többet, mint a balliebrális gitegyeletek.
De azért a politizálás nem merülhet ki Mészáros Lőrincnél meg a stadionoknál
4
,, ne akarjon már egy párszázezres párt világméretű problémákat megoldani "
Nézd, ők következetesen képviselnek valamit, ha az embereknek tetszik, rajuk szavaznak, azt, amit elértek organikusan érték el, hiszen a Fideszmédia és a libsimédia sem ad nekik felületet
Az pedig egy nagyon rossz megközelítés, hogy ők a kis párt (már szerintem egyáltalán nem azok) és akkor nekik csendben kell lenni mert ők a kicsik...
Ők ezekben a dolgokban hisznek, szerintem pont, hogy igy kellene működni az összes pártnak és nem úgy hogy abból próbálnak népszerűséget szerezni, hogy meglovagoljak a mainstream témákat
A változás pedig 1 embernél is elkezdődhet, nemhogy ,,pár százezernél" ...
Ők létrehoztak egy pártot, ami olyan dolgokat képvisel, amit még más nem képviselt Magyarországon és láthatóan van támogatottsága annak, amit csinálnak, erről kell(ene) szólni a demokráciának, erre találták ki...
Kérdező!
Hazugságokat írtál szerintem, mert én meg teljesen úgy látom, hogy a Mi Hazánk jelenleg az egyetlen olyan HITELES párt, amelyik mindennel is foglalkozik !!!
És ami neked fura, az az, hogy ők kitűnnek ezzel a többi párt közül!
Mellesleg a szabadkőművesek kezében van minden, még jó, hogy foglalkoznak velük!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!