Miből tudják a "jól értesültek", hogy a Mi Hazánk Mozgalom valójában a Fidesz szatelit pártja?
A válasz egyszerű: Mert nem fogott össze Gyurcsánnyal. És szerintük mindenki, aki nem fog össze Gyurcsánnyal az fideszbérenc és Orbán embere.
Csak abba nem gondolnak bele, hogy pont a DK és Gyurcsány jelenlétének köszönheti Orbán a sorra jövő kétharmadokat.
Amióta megalakult a párt ezt szajkózzák.
De még bizonyítani idáig nem tudták a lejáratódott szarabbikosok, csődöt mondott összefogás-hívek.
✎ 4/ válaszból: „Milyen fideszes indítványt nem szavaztak meg? Ha van ilyen, lehet sorolni. Ha nincs, akkor sajnálom” 2023. jan. 30. 16:20
De, van, ne sajnáld (le).
A legutóbbi ülésnap, amikor szavazás volt: 2022. december 7. volt.
• 2022.12.07.19:41:43-i szavazás: A Magyarország 2021. évi központi költségvetéséről szóló 2020. évi XC. törvény végrehajtásáról
Mi Hazánk képviselőcsoport: Nem 5 szavazat, 1 előre bejelentett hiányzó.
• 2022.12.07.19:42:33-i szavazás: A pénzügyi szektort érintő törvények módosításáról
Mi Hazánk képviselőcsoport: Tartózkodott 5, 1 előre bejelentett hiányzó.
• 2022.12.07.19:37:08-i szavazás: Egyes állami sportcélú közfeladatok ellátásának rendjéről és szervezeti kereteiről
Mi Hazánk képviselőcsoport: Nem 5 szavazat, 1 előre bejelentett hiányzó.
Nehézkes a keresés, mert nem lehet képviselőcsoportok szavazása szerint keresni; egyenként meg kell nyitni a szavazásokat, azon belül a képviselőcsoportonkénti bontást.
De, egy ülésnap alatt hármat találtam, amikor nem szavaztak a Fidesz és KDNP képviselőkkel, sőt, két esetben, velük szemben, nemmel szavaztak.
Tudom, így már nem azt sajnálod (le), hogy nincs, hanem azt, hogy csak ennyit mutattam.
Azokat a MH valójában mind megszavazta és a fidesszel értett mindenben egyet. Csak ennek weboldal készítőit lefizette Orbán egy zsák krumplival, hogy úgy csinálják meg, hogy hamis adatok szerepeljenek benne. De mi jólértesült liberális értelmiségiek tudjuk, hogy valójában mindenben egyetértettek a fidesszel.
Egyáltalán miért érv az, hogy gyakran a Fidesszel együtt szavaznak? 2/3-uk van, azt szavaznak meg amit akarnak, nem kell mellé még a Mi Hazánk is.
Ha nekem lenne egy szatellit pártom én arra utasítanám őket, hogy a hitelesség kedvéért ne szavazzanak velem együtt.
7:
Már nem azért, de hogy osztaná meg az ellenzéket?
Az összellenzéki szavazó túl szélsőségnek tartja az MHM-et, az MHM-szavazó, meg soha az életben nem szavazna egy olyan formációra, amiben benne vannak Gyurcsányék.
Már rég le kellett volna esnie az ellenzéknek, hogy Gyurcsány a hibás az ellenzék bukásáért, ahogy egyébként még MZP is elmondta.
a fidesznek 2/3 van! a mi hazánk szavazata SEMMIT se ér!
a mi hazánk a választás előtt buktatta le a fidesz végrehajtó maffiát és ha megnéznéd a fidesz ellen sorban kampányol! sőt a mi hazánk hívta fel a figyelmet arra hogy orbán brüsszelben teljesen ellent mond annak amit itthon előad! ezek mellett a szavazóinak nagyrésze a fideszre tette volna az x et ha nincs a mi hazánk!
milyen fiókpárt az ami elveszi a gazda párt szavazóit és még le is buktatja a gazda pártját?
Lehet intelligenciát kéne vásárolnod mielőtt butaságot írkálnál :)
Kell annál több hogy toroczkai Laci bácsi minden héten az köztévében szerepel?
Amúgy csak így fejből 300 konkrét dolgot tudnék mondani miért a fidesz bábpártja.
Az atv-n is rendszeresen szerepel. Akkor miért ne lehetne Gyurcsány bábja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!