Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gábor György („filozófus”)...

Gábor György („filozófus”) miért nem vándorol ki Izraelbe, ha úgy gondolja, hogy a magyarok folyton üldözik őt?

Figyelt kérdés
2023. jan. 30. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:
35%
Mert az ő képességeivel csak itthon tud megélni érdemi munka és tudás nélkül.
2023. jan. 30. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:
8%
Nem tudom ki ő, de ha a nàcikat idegesíti akkor rossz ember nem lehet.
2023. jan. 30. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem "a magyarok" üldözik, hanem a szélsőjobbosok, újnácik, újfasiszták antiszemita csőcseléke.

Én is magyar vagyok és én nem üldözöm (sőt, nagy tisztelettel tekintek a vallásfilozófiai munkásságára).

A magyarok nem egyenlő azzal a pár százaléknyi söpredékkel, akik magukat a legnagyobb magyaroknak kiáltják ki, valójában viszont egész népünk és nemzetünk szégyenei.

Ezek az alakok olyanok mint egy apró, de feketén bűzölgő trágyafoltocska egy nemzet hófehér lepedőjén.

Miért kellene akár Gábor György, akár bárki más ezt a hangos, ámde jelentéktelen kisebbséget a magyarokkal azonosítsa és miattuk elhagynia az országot?

Különben is, menjenek el az újnácik máshova, ha nem érzik jól magukat Gábor Györggyel közös országban! Nehogy már a filozófusok meneküljenek el a bunkó, műveletlen, tahó lumpenek elől!

Nehogy már a sz..r húzza le a vécét és a befőtt tegye el a nagymamát! :-))

2023. jan. 30. 12:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert csak mások provokálására futja az energiáiból, - ahhoz már nem elég tökös, hogy utána menjen a saját "boldogulásának".
2023. jan. 31. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!