Ennyit tud a 444? Örvendezni doktor miniszterelnök csapatának kikapásán? Csináljanak ők csapatot,ott a lehetőség,gyúrják ki magukat vagy Soros pénzen alapítsanak,ja hogy az nem megy?
2023. jan. 29. 19:38
11/17 anonim válasza:
Ott az első bekezdés,gondolom hogy azért elgondolkoztál az ott lrírtakon.
12/17 anonim válasza:
Ez tényleg szánalmas... Igen, kikaptak 1:0-ra a Mezőkövesdtől (amely amúgy a szintén fideszes Tállai András csapata, de ezt most hagyjuk). Így a Puskás Akadémia jelenleg az NB I. 4. helyén áll, 1 pontra a már nemzetközi kupaindulást jelentő 3. helytől, 2 ponttal megelőzve a 7-szeres bajnok Debrecent, 3 ponttal megelőzve az 1-szeres bajnok ZTE-t, 6 ponttal megelőzve a 3-szoros bajnok Fehérvárt, 6 ponttal megelőzve a 20-szoros bajnok Újpestet, 9 ponttal megelőzve a 14-szeres bajnok Honvédot és 9 ponttal megelőzve a 6-szoros bajnok Vasast. Rettenetes! :DDD
13/17 anonim válasza:
Így néz ki az egykori MSZP-s futball-projekt (Stadler FC):
A csapat megszűnt, a stadion rohad, a tulaj először börtönben, aztán a másvilágon...
Ehhez képest a Puskás Akadémia már évek óta stabil NB I-es csapat és rendszeres részvevője a nemzetközi kupasorozatoknak. (Az egyiknek sikerül, a másiknak...) :)
14/17 anonim válasza:
Mi ez a cikk? Hirtelen azt hittem a Nyugati fényt olvasom. Mit kell így felfújni egy nyamvadt focimeccset, amiről szerintem 80 embernél többen nem tudtak az országban xd
15/17 anonim válasza:
Kedves fideszes DROID kérdező, Soros nem adna pénzt magyar focicsapatra és amúgy se nemzeti érdek a foci.
16/17 anonim válasza:
Letojom a focit, Orbànnak az országgal kéne foglalkozni, vagy le is mondhat és elmehet futball edzőnek, nekem az is megfelel.
17/17 anonim válasza:
Jól van béla nem kell ennyire felszopni orbánt, megteszik helyetted elegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!